Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Oricât de multe calități am avea,lumea se uită doar la defecte

Trăim într-o lume a defectelor. În mod ironic, punem o valoare ridicată frumuseții și perfecțiunii.Perfecțiunea este pur și simplu un mit.Perfecțiunea nu este de vânzare. Când încercăm să cumpărăm perfecțiunea, ceea ce căutăm cu adevărat este conexiunea umană. În timp ce un aspect al frumuseții este simetria, un alt aspect important este unicitatea. Defectele noastre nu sunt pur și simplu nuanțe nedorite, ci sunt părți integrante ale vieții noastre. Fiecare dintre noi are propria noastră combinație de defecte și lupte care ne fac cine suntem. Ne fac unici, speciali și frumoși.

De ce oamenii uită de calități și văd doar defectele?
Acest lucru se datorează faptului că majoritatea oamenilor sunt atât de concentrați pe ei înșiși încât nu vor observa când vei fi perfect. Acest lucru se întâmplă pentru că faci ceea ce ei se așteaptă de la tine.Problema apare atunci când eșuezi și ieși în evidență din așteptarea lor. Atunci îți oferă mai mută atenția ție, decât lor.

Unii oameni sunt amabili. Vor încerca să te ajute să revi pe drum.Aceștia sunt, de asemenea, genul de oameni cu care vrei să fii prieten.Ei înțeleg că nimeni nu este perfect.Dar sunt și genul de oameni care ignoră perfecțiunile tale și văd doare defectele.Ei vorbesc despre eșecurile tale față de alții. Și îți folosesc eșecurile pentru a demonstra cât de bine sunt ei față de tine.Aceștia sunt genul de oameni care se așteaptă să fii 100% perfect, 100% din timp.Dar oricine se așteaptă la acel nivel de perfecțiune – va găsi totdeauna greșeli la oameni – și va fi întotdeauna așa, deoarece tot ceea ce văd este dezamăgire.Pur și simplu, sunt propriile lor așteptări nerealiste care îi determină să se implice.

Viața este prea scurtă pentru a te agăța de acest tip de oameni.Găsește oameni care vă văd calitățile, care vă remarcă în mulțime și care vă mulțumesc că nu sunteți perfect.Fă acești oameni cei mai buni prieteni.Sunt oameni care îți vor găsi întotdeauna defecte.În fond și la urma urmei, defectele și imperfecțiunile îți determină unicitatea.

loading...

Add comment