Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum iubesc cei din zodia Leu

Dacă aveți pus ochii pe un Leu, probabil că nu sunteți singurul, dar nu lăsați asta să vă sperie. Leul este senzual, seducător și te copleșește cu afecșiune și atenție. Un leu trece sentimentele prin stomac, de aceea poate fi foarte ușor cucerit atunci când îi sunt asigurate nevoile primare ale vieții; mâncarea, băutura, confortul, banii și somnul.

Ei vor străluci atunci când simt că sunt în centrul universului. Dați-le cât mai multă atenție posibil.Leul este atras de un partener generos, călduros și loial. Leului îi place să petreacă foarte mult timp cu partenerul sau partenera sa. Îi place să i se facă atenții precum un bilet la film, o cină romantică sau mici cadouri semnificative.

Nativii născuți în zodia Leu, pot părea neinteresați de dragostea adevărată, dar defapt în interior sunt foarte sensibili și au nevoie de tandrețe și atenție. Ei își doresc cu adevărat să se simtă apreciați.

În dragoste, Leul este foarte distractiv, cu toate acestea partenerul lor trebuie să fie suficient de încrezător pentru a îi înțelege. Ei doresc o egalitate și au nevoie de a fi mândri de persoana cu care sunt. Leului îi place să fie adorat, iubit și răsfățat.Când vă întâlniți cu un Leo, este important să îi complimentați cu sinceritate și să le spuneți că îi iubiți, dacă într-adevăr o faceți.

loading...

Add comment