Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Uităm să mulțumim pentru sănătate, pentru pâinea de pe masă, oamenii dragi și tot ce e frumos în jur

Cei mai mulți dintre noi avem rude și membri de familie incredibili, prieteni și alți oameni dragi care ne iubesc. Învață să apreciezi că și acest lucru este o minune. Majoritatea dintre noi avem o sănătate bună, ceea ce este un alt miracol.Cei mai mulți dintre noi avem ochi, cu care să ne bucurăm de minunile uimitoare ale apusurilor de soare și ale naturii și frumuseții în jurul nostru. Cei mai mulți dintre noi avem urechi, cu care să ne bucurăm de muzică – una dintre cele mai mari minuni de până acum.Este posibil să nu avem toate lucrurile pe care ni le dorim, pentru că nu putem avea totul, dar cu siguranță avem multe pentru care să fim recunoscători. Într-o măsură, știm deja acest lucru și totuși uităm. Suntem atât de captivați de cotidian, de lucruri materiale, de tehnologie, încât uităm să lăsam totul deoparte și să apreciem lucrurile pe care le avem și cele pe care le-am experimentat, învățat și obținut pe parcurs.Cu alte cuvinte, uităm să mulțumim continuu, pentru toate lucrurile pe care le avem. Întrucât fiecare pas pe care l-am făcut ne-a dus chiar acolo unde suntem și toate lucrurile au contribuit la dezvoltarea noastră.

Uităm să mulțumim pentru sănătatea noastră.Nu trebuie să subestimăm niciodată darul sănătății noastre.Este cea mai mare bogăție pe care o deținem. Este baza pentru orice șansă la fericire și succes pe care viața trebuie să le ofere. Corpul nostru este singurul loc în care vom trăi cu adevărat vreodată.Uităm să mulțumim pentru pâinea de pe masă pe care unii dintre noi o avem zilnic, alții poate nu.Uităm că sunt în lume zeci de mii de oameni care poate nu au ce mânca și ce pune pe masă.Uităm de lucrurile acestea mici, pe care unii nu le au.

Uităm să mulțumim lui Dumnezeu pentru oamenii dragi care ne înconjoară, pentru familie, prieteni sau colegi.Timpul petrecut alături de cei dragi, nu poate fi descris în cuvinte.Ei ne dau putere să zâmbim și să mergem mai departe în momentele dificile din viața noastră.Uităm de frumusețea vieții care ne înconjoară și de momentele de fericire.

Să nu uităm niciodată să mulțumim pentru tot ceea ce avem.Pentru viață, pentru pace, pentru iubire, pentru sănătate, pentru prieteni, pentru familie, pentru zilele însorite, pentru natură, animale și tot ceea ce ne înconjoară.Doar așa vom putea trăi în armonie și dragoste.

loading...

Add comment