Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dumnezeu nu întârzie niciodată! În viață totul se întâmplă cum trebuie să se întâmple

În viață, totul se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple și cum trebuie să se întâmple.Nu știm niciodată ce ne rezervă ziua de mâine.Noi putem să ne face planuri, dar Dumnezeu poate într-o clipă să ne dea planurile peste cap cu puterea lui.Planurile lui Dumnezeu sunt cunoscute doar de el.

Dacă aveți credință în Dumnezeu, probabil că ați realizat că totul în viață se întâmplă în viață dintr-un motiv. Și, chiar și în momentul în care nu puteți înțelege de ce se întâmplă în acel moment sau de ce ți se întâmplă ție. Deoarece, pe linie, undeva în viitor, undeva în necunoscut, se întâmplă altceva atât de minunat, încât abia atunci îți dai seama că nu ar fi ajuns niciodată la bun sfârșit, dacă nu ai fi suferit acea tragedie anterioară în primul rând.

De multe ori, credem că noi suntem stăpânii vieții noastre. Așa este natura omului: când totul este bine bine și frumos, omul uită de Dumnezeu. Uităm să ne rugăm și uităm de Dumnezeu, ne amintim doar atunci când se întâmplă ceva în viața noastră, când înțelegem că suntem nimic în lumea asta.Abia atunci ne întoarcem cu fața spre Dumnezeu, îl căutăm, îl chemăm să vină în ajutor, să nu ne lase singuri cu durerea și supărarea noastră.

Dacă credem că totul se întâmplă conform voinței lui Dumnezeu, ar trebui să știm și care este voința lui Dumnezeu.Dumnezeu este deja fericit cu ceea ce are și nu are nevoie de nimic altceva.El nu este un sadic care se bucură de suferința celorlalți. Nu există câștig fără durere!Toți trebuie să înfrunte dificultăți în viață pentru a realiza sensul vieții!Asta trebuie să înțelegeți.Singura sa voință este să îi facă pe toți fericiți și să realizeze ceea ce își doresc.Drumul este mai greu sau mai ușor pentru unii dintre noi.Acest univers este plin cu diferite tipuri de oameni. Lucruri diferite îi fac pe oameni în mod diferit fericiți.Dumnezeu a creat acest univers pentru ca toată lumea să își dea seama, să afle care este adevărata lor natură și să afle ce îi face fericiți. Este responsabilitatea fiecăruia să descopere asta.Planul lui Dumnezeu este de a ajuta pe toată lumea să-și îndeplinească propriile dorințe sau dorințe și să înfrunte consecințele propriilor alegeri și să decidă în sfârșit ce dorește.

Primiți acest plan al Domnului cu toată inima și cu tot sufletul. Totul va fi bine și se va împlini. Numai că nu când ne așteptăm noi să se întâmple.Noi doar trebuie să luptăm și să mergem înainte.Dumnezeu nu întârzie niciodată! În cele din umă, vom primi totul.

loading...

Add comment