Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Vine un moment în care dorința dispare.Nu-ți mai dorești nici lucruri,nici oameni.”

Vine un moment în viață când îți dai seama cine contează, cine nu a contat niciodată și cine o va face mereu. Așadar, nu vă faceți griji pentru oamenii din trecutul dvs., deoarece există un motiv pentru care nu au făcut parte din viitorul vostru.

Pe parcursul vieții, îți urmărești visele și pasiunea.Pleci într-o călătorie, unde întâlnește oameni noi, vezi lumea și te găsești pe tine însuți.Cred că fiecare dintre noi se naște cu o misiune și nu vei muri până nu vei duce la bun sfârșit acea misiune.

Dar, există momente în care suntem atât de stresați încât apare îndoiala de sine.Începem să ne gândim, dacă tot ceea ce facem,facem bine, la munca grea,banii cheltuiți, sacrificiile pe care le facem.Momente în care nu-ți mai dorești nici lucruri,nici oameni lângă tine.Sunt zile în care simți că nu vei merge nicăieri și nu te încadrezi și că viața ta nu are nici un rost.Ei bine, nu este chiar așa.

Viața este o călătorie. Ea curge cu timpul. Sunt momente bune și momente proaste. Niciunul dintre ele nu rămâne pentru totdeauna.Dar fiecare etapă a vieții are momentul ei.Cu toții poate avem acele momente groaznice, care ne consumă, ne macină și ne face să ne simțim într-o lume în care nu avem pe nimeni și nimic.In loc sa te victimizezi, fi recunoscator lucrurile bune pe care le ai in viata ta.

Dar totul este trecător, totul se luminează și începi din nou să crezi și să speri.Ori de câte ori vin astfel de gânduri, dați-le timp. Ele vor pleca. Mergi mai departe. Continuă să lucrezi pentru a fi o persoană mai bună în fiecare zi.Nu te speria de astfel de momente și continuă să ai răbdare pentru ca furtuna din sufletul tău să treacă.Chiar dacă ești la o vârstă înaintată, ai trecut prin multe și simți că dorința de a face anumite lucruri dispare, trăiește clipa și bucură-te de fiecare zi.Fii doar tu însuți, nu îți mai păsa că alții au mai mult, că nu eşti tu cel care are mai mult.Dacã vrei ca iarba sã fie mai verde, nu are rost sã priveşti în curtea vecinului. Este atât de simplu ca iarba sã fie mai verde!

loading...

Add comment