Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Viața trebuie trăită așa cum este,pentru că ni s-a dat fără să o cerem și ni se va lua fără să fim întrebați

Ce părere ai despre viața ta? Întelegi viata? Acestea sunt întrebări ciudate, dar interesante. Răspunsurile sunt ciudate și la fel de interesante vă asigur.Marele filosof Søren Kierkegaard a spus cândva că „Viața nu poate fi înțeleasă decât înapoi, ci trebuie trăită înainte”. Ce înseamnă asta? Să analizăm.

Filosofia este atât de interesantă pentru mine, încât îl obligă pe unul să folosească logica și imaginația în același timp. Este, de asemenea, interesant pentru mine cât de multe interpretări diferite ale unei teorii sunt, în mod ironic, foarte similare.Când te gândești la viața ta, o poți privi ca trecut, prezent și viitor, corect? Pentru a înțelege viața dvs., probabil că încercați să le analizați pe toate trei, dar acest lucru nu va funcționa. Sigur că poți analiza trecutul, dar prezentul și viitorul sunt imprevizibile.Gandeste-te la asta. Cu excepția cazului în care aveți superputeri, nici nu puteți încerca să înțelegeți ceva pe deplin în timp ce se întâmplă sau înainte de a se întâmpla. Acum să ne uităm la „viață”.

În prezent îți trăiești viața chiar acum și pe măsură ce trece fiecare secundă, vei continua să-ți trăiești viața decât dacă vei muri. Sperăm că asta nu se va întâmpla prea curând.Dacă doriți cu adevărat să vă suflați mintea, gândiți-vă la faptul că viața voastră este în continuă schimbare și cu această schimbare vine o nouă înțelegere. Este sigur să spui că înțelegerea despre trecutul tău va schimba forma din când în când.Fără a merge adânc în minte și a agita lucrurile, putem îndepărta destul de mult o motivație mare din aceste teorii. Dacă îți vei petrece viața blocat în trecut, nu vei mai înainta niciodată. Fără să avansezi nu poți trăi. Vrei să trăiești, nu? Așa că mergeți mai departe.

Asta nu înseamnă că ar trebui să îți arunci trecutul pe fereastră și să uiți de el. În timp ce amintirile tale conțin durere și suferință, ele conțin și o sursă minunată de inspirație și motivație. Folosește-ți trecutul pentru a-ți construi viitorul. Îți faci griji pentru cum s-a jucat totul mai târziu. Mult, mult mai târziu. Nu priviți înapoi decât dacă trebuie.

Nu uita că viața ne-a fost dată de Dumnezeu, fără să o cerem și ni se va lua fără să fim întrebați.Dar, cel ami important, noi nu avem dreptul să îi punem capăt atunci când vrem.

loading...

Add comment