Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Mai bine să fii în brațele celui care te iubește,decât la picioarele celui pe care îl iubești.Ține minte asta.

În societatea noastră o relație perfectă este cea în care totul arată frumos și minunat.Vedem pe străzi tineri care se țin de mână și se sărută cu pasiune.Tinerii zâmbesc și se îmbrățișează.Dar dacă nu există dragoste, sinceră, care ajută la menținerea cuplului? Câți dintre cei care sunt într-o relație spun că iubirea este sinceră?

Sunt o mulțime de cupluri în care lipsește reciprocitatea, unde doar unul iubește cu adevărat și ar face orice pentru persoana următoare. Celălalt este doar să lase să simtă ceva, să joace un rol sau, poate, are motivele pentru a rămâne. Este mai bine să fii în brațele cuiva care te iubește decât la picioarele celui pe care îl iubești.Ești mai probabil să te îndrăgostești de un bărbat care va face totul pentru tine, cu gesturi dragi și cuvinte sincere, ceva care să convingă o persoană, indiferent că te iubește. Este mai bine să construiești, decât să fii încordat.Este mai bine să vă apropiați de sufletul omului, ale cărui gânduri sunt despre voi decât doriți să faceți duș la rece. Este inutil și doare.

Când iubești o persoană care nu poate avea aceleași sentimente, lasă-l să plece. Nu-l urâ, nu-i dori răul și nu-i face să se simtă vinovat pentru ceva care nu te poate iubi.Iar dacă ești tipul de persoană care nu iubelte, atunci pur și simplu pleacă.Nu da speranță, nu minți și nu provoca suferință.

A fi într-o relație în care ambii parteneri se iubesc sincer este minunat.A fi în brațele cuiva pe care o iubești și care te iubește atât de profund, este cea mai frumoasă emoție, cel mai frumos sentiment.Condu-ți viața în dragoste și păstrează-te în mâinile cuiva care te poate iubi cu adevărat, iar tu, la rândul tău, îi poți oferi aceeași emoție.Dragostea te face fericit, te face să speri, te face recunoscător, te inspiră și îți schimbă viața.Este mai bine să fii în brațele cuiva care te iubește decât în ​​picioarele cuiva pe care o iubești. Rețineți asta!

loading...

Add comment