Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Când mi-e greu, mi-e dor de mama…

Mama este totul.Ea este prietena mea.Este confidenta mea.Ea este umărul pe care plâng cel mai bine.Este cea care mă ridică de fiecare dată când cad jos.Ea este puterea mea când sunt slab.Este partenerul meu de cumpărături.Este partenerul meu de vorbă pentru ore întregi.Ea este unica care se bucură mereu din suflet pentru mine. Ea e unica cu care vreau să-mi împărtășesc fericirea.Mama mea este cu adevărat totul.

Inima mamei e cel mai curat loc din lume, e locul unde găsim divinitatea, speranța și lumina, iar cel mai sigur, cel mai frumos, cel mai încăpător și luminos loc din lume e sufletul unei mame.Mama este cea care ar lupta cu lei și tigri și urși pentru copiii ei.Este genul de mamă care ar înota oceanele cele mai adânci și ar urca munții înalți pentru copiii ei.Este genul de mamă care încheie fiecare conversație cu „Te iubesc”.Nu încetez niciodată să învăț de la ea.

Când mi-e greu, mi-e dor de mama.Și atunci încep să o caut orbește în sufletul meu.Și o găsesc acolo, blândă, tânără, frumoasă. Îi văd ochii: ce împrăștie lumină peste simțirile mele; îi simt mâna caldă, care îmi dă putere. Și greul îmi trece, dar dorul niciodată, pentru că mi-e dor de mama, chiar și atunci când sunt lângă ea.Închid ochii și o văd.Îi simt parfumul, îi aud vocea, o simt alături de mine și parcă îi văd privirea, pentru că mama e o icoană sfântă, cel mai scump om de pe pământ.

Dacă m-aș întâlni vreodată cu Dumnezeu, cred că primul lucru care l-aș face ar fi să-i mulțumesc că mi-a dat, pe pământ, o mamă ca ea. Ce poate fi mai frumos decât zâmbetul mamei?

Mamă, ești o femeie atât de uimitoare și pur și simplu nu există nicio cale prin care aș putea să o exprim în cuvinte. Așa că-ți voi spune pur și simplu mulțumesc. Primul meu strigăt te-a făcut fericită, pentru restul, te rog să mă ierți, scumpă mamă…

loading...

Add comment