Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu vorbi de rău pe nimeni. Energia negativă se va întoarce înzecit la tine

Uneori, se întâmplă că oamenii nici nu își dau seama că au devenit negativi ca urmare a situației în jurul oamenilor negativi. Iar oamenii negativi sunt cei mai răi.Ați întâlnit vreodată pe cineva care i-a plăcut sau i-a plăcut imediat? Asta are totul de-a face cu vibrațiile lor. Energia oamenilor sau vibrația poate fi pozitivă sau negativă. Și ne ridicăm pe aceste frecvențe energetice la nivel subliminal, subconștient.

Vibrațiile negative sunt contagioase.Desigur, este total normal să te simți trist sau înfuriat din când în când. Dar atunci când aceste sentimente apar mai des, nu, puteți transporta energie negativă în corpul vostru.Puteti avea stari precum, dureri de cap,dureri de stomac,anxietate sau depresie,nelinişte,confuzie și tensiune.

Anulați gândurile negative și înlocuiți-le cu gânduri pozitive
Acest lucru are nevoie de practică, dedicare și luarea unei decizii de a vedea lumea prin ochii „ceea ce poate merge corect”, în loc de „ceea ce poate merge rău”.Nimeni nu vrea ca energia negativă să-i pătrundă în viață, cu toate că mulți dintre noi permitem ca acest lucru să se întâmple.Dar o permitem inconștient, bazându-ne pe condiționarea trecută care sugerează un rezultat inevitabil pentru anumite situații.

Dăţi-vă seama că ai control absolut asupra situației tale.Când depășiți condiționarea respectivă și vă dați seama că viitorul NU este turnat în piatră, ci că aveți mai mult control asupra circumstanțelor dvs. decât credeți – atunci puteți începe să vă proiectați în mod conștient viața.

Puneți deoparte un timp în fiecare zi pentru a vă concentra pe spiritualitatea voastră și a vă curăța aura. Când veți face acest lucru, veți privi în interiorul dvs. și vă veți conecta la divinitate pentru a curăța orice energie proastă, pentru a vă proteja și a vă vindeca. Gândirea pozitivă și a rămâne fericit vă vor ajuta să vă curățați aura.Rămâi sănătos și participă la activități sănătoase de care îți place, cum ar fi drumeții, antrenament, yoga sau orice altceva este bine pentru tine.

loading...

Add comment