Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Este mai bine să fii singură decât să lupți pentru relația greșită

Este mai bine să fii singură decât să lupți pentru o relație greșită. Pentru a lupta pentru persoana greșită. Pentru a lupta pentru o iubire greșită.Este mai bine să fii singură decât să rămâi cu cineva greșit, care pur și simplu nu te merită.Doar din obișnuință sau pentru că nu îți poți imagina viața fără acea persoană.

Este mai bine să fii singură decât să investești iubire și timp și să faci toate eforturile posibile, într-o relație care știi că nu funcționează.O relație care te face nefericită.O relație care este menită să fie lăsată în trecutul tău.Este mai bine să fii singură decât să te încăpățânezi să fii cu cineva care nu-ți oferă tot ceea ce ai nevoie.Cineva care este sub standardele tale. Cineva care nu vă va trata niciodată așa cum meriți.

Este mai bine să fii singură decât să te agăți de o relație de frica de a nu fi singur. Din frică nu nu vei găsi pe nimeni altcineva destinat pentru tine. Din frică că ai pierdut atâția ani din viața ta asupra unei persoane greșite. Din frica de a nu începe din nou, a întâlni oameni din nou, a fi din nou pe cont propriu.Este mai bine să fii singură decât să acționezi ca și cum ai fi fericită în situația ta actuală.

Este mai bine să fii singură decât să te stabilești într-o relație care pur și simplu nu funcționează. Pentru a vă potrivi cu o persoană care nu este potrivită pentru dvs. Să te mulțumești cu o dragoste care nu este doar ceea ce ți-ai imaginat.Este mai bine să fii singură decât să-ți petreci timpul ștergând lacrimile. Să-ți petreci timpul urlând prin argumente. Să-ți petreci timpul întrebându-te dacă tu ești problema, dacă ar trebui să faci ceva diferit.Este mai bine să rămâi singură decât să te minți în legătură cu fericirea ta. Să te minți în legătură cu sentimentele tale.Să te minți că asta este ceea ce-ți dorești cu adevărat.Este mai bine să fii singură decât să forțezi o relație să funcționeze. Să te forțezi să crezi că totul se va dovedi bine.

Este mai bine să fii singură decât să lupți pentru o relație greșită, deoarece nu prelungești decât inevitabilul. În profunzime, știi că nu trebuie să sfârșești împreună. Știi că dragostea nu trebuie să fie atât de dificilă. Știi că te descurci mai bine.

loading...

Add comment