Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

12 Animale care arată exact ca celebrități

Ei bine, se spune că toți avem dubluri undeva prin lume, și acei oameni pot trăi în orice colț al planetei noastre, dar arată exact ca noi. Cu toate acestea, ne putem întâlni și în lumea animală și se pare că oamenii celebri știu sigur.Noi am găsit 18 fotografii cu animale, care s-au dovedit a fi foarte asemânătoare cu unele celebrități.

1. David Duchovny,actorul american, cunoscut mai ales pentru rolul Agentului Fox Mulder din serialul SF de mare succes Dosarele X.


2. Cher, actriță, cântăreață, compozitoare, autoare, producătoare de filme și designer de modă americană de origine armeană.


3. Faimoasa actriță Julia Roberts, intitulată și cea mai frumoasa femeie din lume, de catre revista People.


4. Rowan Atkinson, cunoscut pentru serialul britanic Mr. Bean de comedie de televiziune, format din 15 episoade, avându-l ca personaj principal pe actor.


5. Miley Cyrus, cântăreață și actriță americană, este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din S.U.A şi este cunoscută pentrul rolul ei din seria Hannah Montana.


6. Kanye West este un rapper, singer, songwriter, producător muzical, compozitor de muzică, creator de modă și antreprenor american.


7. Samuel L. Jackson, pe numele întreg Samuel Leroy Jackson, este un actor și producător american de film și televiziune.


8. Taylor Lautner este un actor, manechin și artist marțial american. Lautner este cunoscut pentru rolul lui Jacob Black din seria Saga Amurg, bazată pe romanele cu același nume scrise de Stephenie Meyer.


9. Adrien Brody este un actor american. A obținut Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în anul 2003, ca urmare a interpretării rolului principal din filmul Pianistul, în regia lui Roman Polanski.


10. Richard Branson este un om de afaceri, investitor și filantrop britanic.


11. Taylor Momsen este o actriță și cântăreață americană. Și-a început cariera de la vârsta de 3 ani.

12. Adrien Brody este un actor american. A obținut Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în anul 2003, ca urmare a interpretării rolului principal din filmul Pianistul, în regia lui Roman Polanski.

loading...

Add comment