Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Câinele erou care și-a pierdut viața salvându-și familia dintr-un incendiu

Proprietarii foștilor câini de adăpost simt adesea că,deși ei au salvat câinele, defapt câinele ne salveaza de cele mai multe ori pe noi.Acesta s-a dovedit a fi adevărul foarte literal pentru o familie din Florida. Jack Russell Terrier-ul lor numit Zippy i-a avertizat cu privire la un incendiu în casă, dar în mod tragic, micuțul și-a pierdut viața în acest proces.

Familia l-a adoptat pe Zippy Jack Russell Terrier în urmă cu aproximativ patru ani de la The Humane Society of Manatee County, Florida.El era menit să fie un tovarăș pentru copii. Nimeni nu se aștepta vreodată că va trebui să le salveze viața într-o zi.

Un incendiu a izbucnit în podul casei lor, locul în care familia trăise 18 ani, în jurul orei 2 dimineața, pe 17 septembrie. Ei s-au ăspândit atât de rapid încât a provocat daune ireparabile. Zippy mirosea fumul cu mult înainte ca restul familiei sale să se trezească.

Alarmele de fum încetaseră să funcționeze, dar Zippy cu siguranță nu. El a continuat să latre până când familia sa a fost trează și conștientă de situația lor. Părinții s-au grăbit să-i salveze pe cei doi copii ai săi să scape de căminul arzător.În timp ce se îndreptau spre ușă, focul crescuse la o dimensiune periculoasă.

„Podeaua era aprinsă. A fost pe foc peste tot, odată ce am mers și i-am luat pe copii. Alearg prin foc încercând să-i scot de acolo. Când am ajuns de la ușa holului la bucătărie chiar aici, tot plafonul a căzut”, a spus tatăl copiilor.

Odată ce au scos copiii din casă care ardea, a sunat la pompiere, însă era prea târziu pentru bietul Zippy.În urma acestei tragedii subite, familia a declarat cât de recunoascători sunt pentru micul erou, care și-a pierdut viața în incendiu.

„A fost un câine bun. Și-a făcut treaba, noi l-am salvat și cred că el a vrut să ne înapoieze favoarea. ”

Acest câine micuț a reușit să salveze multe vieți.Există atât de multe motive pentru a salva un câine, sau a-l adopta, dar cel puțin unul dintre ei este acela că el poate ajunge să te salveze într-o zi, în mai multe feluri decât unul.

loading...

Add comment