Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Rareș Bogdan, mesajul care bagă spaimă printre parlamentari: „Eliminăm pensiile speciale în 30 de zile”

Rareș Bogdan, prezent pe lista PNL pentru alegerile parlamentare, susține că liberalii vor elimina primele 30 de zile de când vor ajunge la guvernare pensiile speciale.Acesta a mai spus că pensiile speciale ale militarilor și magistraților nu vor fi eliminate.

„Obligatoriu pentru PNL ca în primele 30 de zile de când am ajuns la putere să eliminăm pensiile speciale.Nu poți să ai pensie fără să ai contribuții la stat.1,7 miliarde de euro ne costă aceste pensii speciale în fiecare an.Când unul are pensie de 300, 450 de milioane și este angajat și la stat, ăștia 80% se angajează în ministere, companii naționale și ies la pensie la 45,46 de ani și au și salariu din bugetul public.Asta e una dintre marile mie care trebuie rezolvate”, a declarat Rareș Bogdan în cadrul unei conferințe de presă la Madrid.

De asemenea, Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat dumincă, într-o conferință de presă că s-a săturat să fie condus de hoți, agramați și analfabeți și ca România să fie făcută de râs în Europa de acești „derbedei politici”.El a avut o întrunire cu membrii PNL, la care le-a cerut să lase pe planul secund problemele personale și să se implice în campania electorală pentru alegerile europarlamentare.De astfel a spus șă de Tudorel Toader, ministrul Justiției și Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, că sunt doi „infractori”.

„Cei mai periculoși sunt infractorii vizibili, care nu se ascund, pe urmă sunt infractorii cu ștaif, cum e Toader, care este mult mai periculos ecât Codrin Ștefănescu. Și mai avem infractori de tip pedigree ca Tăriceanu care a lăsat ungurilor moștenirea Gojdu, a luat comisioanele de pe afacerea Citroen”, conform Știripesurse.ro.Nu a scăpat de furia liberalului nici deputatul PSD Eugen Nicolicea, pe care l-a catalogat drept „cel mai toxic bolșevic din Parlament.”

Dar bineînțeles că poprul nu dorește vorbe, ci fapte. Așa că, vom vedea în continuare ce ne promit cei din PNL.

loading...

Add comment