Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Are 89 de ani, operează patru pacienți pe zi și nu se gândește încă la pensionare

Alla Illyinichna Levushkina este doctor chirurg la spitalul Ryazan, din apropierea Moscovei. Ea are aproape 90 de ani, dar încă duce la bun sfârşit chiar şi patru operaţii pe zi.

Femeia de 89 de ani trăieşte într-un apartament împreună cu nepotul său şi opt pisici, a devenit chirurg în urmă cu 67 de ani şi chiar dacă a operat peste 10.000 de pacienţi nu are nicio intenţie de a se retrage.

„Meseria de doctor depăşeşte ideea de profesie, e un stil de viaţă”, a declarat Alla Illyinichna Levushkina postului de radio Lite FM. „Dacă m-aş retrage, cine ar mai opera?”

Cei care au intervat interviul au scris că femeia este cel mai vârstnic doctor chirurg din lume, întrebând-o care este secretul longevităţii sale. „Nu e niciun secret”, le-a răspuns ea. „Mănânc de toate, râd mult şi plâng la fel de mult.”

Sursa: https://www.businessmagazin.ro/arta-si-societate/lifestyle/ea-este-medicul-chirurg-de-89-de-ani-care-inca-are-patru-operatii-pe-zi-16147376

loading...

Add comment