Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Un copil român plânge în Italia, singur pe lume. Nu are tată, iar mama și sora au murit într-un accident

Ați auzit povestea băiețelului român care a rămas singur în Italia printre străini? Ei bine, dacă nu ați auzit-o, o să o auziti acum. Impresionanta poveste începe cu un băiețel român, care a rămas singur printre străini, la mii de kilometri distanță de țara noastră. O italianca a fost impresionată de povestea băiețelului și prin ce chinuri sufletești trece el, și a făcut-o publică printr-o scrisoare. Italianca era mara unei colege a băiatului, Maria Teresa Velente din Manfredonia, un oraș din sud-estul Italiei. Ea a făcut scrisoarea publică, transmițând-o ziarului Republica.

Totul a început atunci când fiica femeii a venit acasă cu ochii plini de lacrimi și i-a povestit mamei ce s-a întâmplat la școală. Fata a povestit că li s-a cerut să își descrie emoțiile, ca un exercițiu. Atunci, baiețelul, colegul ei a povestit cât de nefericită este viața lui, deoarece nu mai are tată, iar mama și sora lui au murit într-un accident de mașină.

„Acest coleg a spus cu voce tare că e supărat pe Iisus pentru că nu mai are tată de ceva vreme și pentru că anul trecut, mama și sora lui mai mică au murit într-un tragic accident de mașină. Și a spus că se simte răvășit în interior și că inima îi e sfâșiată în bucăți. Îi este așa de dor de mamă, încât simte că înnebunește. Și se roagă la Dumnezeu ca să-i aducă mama și sora înapoi sau să-l ducă pe el cât mai repede la ele”, a mărturisit italianca.

„Copilul este român și locuia cu familia lui într-o zonă rurală, în apropiere de Manfredonia. Mama sa lucra în agricultură, pe câmp, dar celorlalți copii nu le păsa de el”, a adăugat aceasta. Colegii săi, după ce au auzit această poveste, au mers și i-au oferit o îmbrățișare caldă.
Fata a spus că în clasă s-a făcut liniște. Toți au tăcut și au rămas uimiți de povestea băiatului. În ziua următoare, colegii s-au înțeles și i-ai făcut un poster cu o inimă uriașă, cu un mesaj profund: „Te iubim!”.

Sursa poza: www.shutterstock.com

loading...

Add comment