Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Oamenii care întârzie sunt mai fericiți, trăiesc mai mult și au mai mult succes în viață, arată cercetările

Există două tipuri de oameni în lume.Oamenii care au ajuns la timp și oamenii care au întârziat.Indiferent de cum sunteți dvs., aceste lucruri spun multe despre personalitatea voastră, despre speranțele și visele voastre și despre capacitatea dvs. generală în a menține relații.

Potrivit studiilor realizate, dacă sunteți o persoană punctuală, care mereu ajunge la timp, sunteți o persoană bună, aveți o mulțime de prieteni, ei doresc mereu să stea împreună cu voi și sunteți destinați pentru lucruri minunate în această lume.Iar dacă obișnuiți să întărziați, se pare că veți trăi o viață mai lungă și veți avea mai mult succes.

Raportul Southern Living arată că persoanele care au întârziat au tendința de a fi mult mai optimiste.Asta inseamna ca sunt probabil sa presupuna ca pot sa faca dus, sa manance cinci mese pe saptamana si multe alte lucruri pe care ți le propun.Ei bine, chiar dacă nu reușesc toate aceste lucruri care și le propun, asta înseamnă că este probabil să fie mult mai puțin stresați și, prin urmare, vor trăi mai mult.De asemenea, este important de știut că oamenii nu întârzie în mod intenționat, ci pur și simplu au o percepție cu totul diferită asupra timpului.

De fapt, cercetatorii de la Harvard Medical School au spus ca: O perspectiva optimista la inceputul vietii poate prezice o sanatate mai buna si o rata mai mica de deces in timpul perioadelor de urmarire de la 15 la 40 de ani.Dar acesta nu este singurul motiv pentru care oamenii care înrăzie sunt mai fericiți și mai de succes .În general, întârzierea înseamnă că ați fost ocupat cu altceva – și dacă altceva este o activitate sau un hobby sau o muncă sau orice altceva, șansele sunt că sunteți destul de pasionat de asta.Și pasiunea este bună și va duce la lucruri minunate ,chiar dacă ești întârziat din când în când.Așa că data viitoare când cineva întârzie la o zi de naștere, la un eveniment sau chiar la serviciu, nu vă grbiți să îi judecați.

 

loading...

Add comment