Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ai încredere în drumul vieții și nu cere decât putere și sănătate

Pe măsură ce credința ta va fi întărită, vei descoperi că nu mai este nevoie să ai un sentiment de control, că lucrurile vor curge așa cum vor, și că vei curge împreună cu ele, spre marea ta încântare și folos.Pentru a realiza acest plan, dezvoltați încredere în procesul vieții. Credința este aprinderea pe foc care dă naștere încrederii.Credința este o flacără aprinsă care necesită timp și răbdare. Trebuie să aprindeți focul credinței pentru a obține rezultate pozitive în viața voastră.

Conform metafizicii, tot ceea ce îți dorești este acolo în materie fără formă. Dorințele dvs. financiare, fizice și de relație există într-o dimensiune superioară. A le aduce la viață înseamnă alinierea cu frecvența energiei fără formă.În termeni simpli, dorințele tale există dincolo de universul fizic.

Nimeni dintre noi nu știe ce s-ar putea întâmpla chiar și în minutul următor, totuși mergem înainte. Pentru că avem încredere. Pentru că avem credință.Permitem vieții să pătrundă în noi și suntem de acord cu tot ce se întâmplă, chiar dacă nu ești conștient de imaginea completă.Viața are propriul său proces care s-ar putea să nu se potrivească planurilor tale. Mintea ta este un depozit de informații, format din amintiri pentru a interpreta experiențele tale actuale.Aveți încredere că viața este o călătorie care se desfășoară așa cum trebuie.Pentru mulți, acest lucru înseamnă curaj. Natura umană este să-ți dorești siguranță și confort, știind că nu vei fi aruncatîn întuneric atunci când te aștepți mai puțin.Cu toate acestea, viața este impermanentă dacă vrea să se creeze din nou. Totul este supus unei date de expirare, iar ciclurile vieții indică această forță în schimbare.

Pentru a avea încredere în forțele vieții, începeți să vă aventurați din zona dvs. de confort uneori.Fă pași și lasă-te ghidat de înțelepciunea ta interioară.Accesați îndrumarea interioară lăsând intuiția să vă servească drept GPS cu sinele vostru mai profund.Intuiția se simte bine uneori.La fel ca majoritatea lucrurilor care necesită practică, cu cât o folosești mai mult, cu atât devii mai familiarizat cu exploatarea intuiției tale.În cele din urmă, intuiția este într-adevăr limbajul spiritual al sufletului tău care te ghidează.Ai încredere în viață și în Dumnezeu, și nu cere decât putere și sănătate pentru a putea merge mai departe.

loading...

Add comment