Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Să fiți mândre de voi: Femeile trecute de 40 de ani sunt minunate – Iată 10 calități pe care nu ai cum să nu le apreciezi, ca bărbat

Trăim într-o perioadă în care mulți dintre noi toarnă tone de timp și bani pentru a elimina semnele de îmbătrânire – fie că înseamnă aplicarea serului de ochi în mod obișnuit în fiecare seară înainte de culcare, fie că apelează la faimosul Botox injectabil.Se pare că conform unui studiu realizat, se poate spune că odată cu vărsta, femeile peste 40 de ani sunt tot mai apreciate. Ele sunt mai deștepte, sincere, calculate, înțelepte și mult mai ușor îți vei clădi o relație cu acestea. Multe dintre ele încep să înflorească abia după vârsta de 40 de ani. De aceea își vor trăi viața ca și cum până acum nu au trăit-o.

Ai putea crede ca multe se simt deja batrane la aceasta varsta, insa nu este adevarat. Majoritatea simt ca abia acum au capatat experienta necesara pentru a face fata cu brio experientelor mai dificile.În continuare vom enumera câteva calități pe care nu ai cum să nu le apreciezi ca bărbat, la o femeie trecută de 40 de ani.

1. Femeile trecute de 40 de ani știu ce vor de la viață.
Spre deosebire de o mulțime de femei mai tinere, care încă explorează lumea întâlnirilor, femeile mai în vârstă au o idee mult mai puternică despre ceea ce doresc. Ele sunt dispuse să meargă după exact ceea ce doresc.

2. Ele au mai multă experiență.
Femeile în vârstă tind să aibă mai multă experiență în întâlniri, relații și în dormitor. Deci întâlnirile cu femeile mai în vârstă vă oferă o mare oportunitate de a învăța un lucru sau două în toate aceste domenii.

3. Au o perspectiva diferită.
Dacă sunteți obișnuit să vă întâlniți cu femei mai tinere sau cu femei de vârsta dvs., întâlniți-vă cu femei cu câțiva ani mai în vârstă decât vă oferă o oportunitate fantastică de a crește. Relațiile ne învață multe despre noi înșine, prin întâlnirea cu o mare varietate de femei pe care o deschideți pentru a afla mai multe despre cine sunteți.

4. Femeile mai în vârstă sunt mai mature.
Femeile care au mai multă experiență de viață vor fi mai mature din punct de vedere emoțional. Au trecut mult mai mult în viața lor, astfel încât ei să fie mai puțin reactivi și să aibă mai mult control asupra emoțiilor și comportamentelor lor. Dar nu uitați că doar pentru că femeile mai în vârstă sunt mai mature nu înseamnă că nu le place să se distreze.

5. Ele știu să facă o conversație interesantă.
O femeie inteligentă în vârstă va fi trăit mai multe experiențe și va fi capabilă să transmită informații mai interesante decât o femeie mai tânără.

Oamenii inteligenți sunt mai informați și mai înțelepți în timp. De ce vrei să întâlnești o fată de la vârsta de 20 de ani, când știi că va fi și mai uimitoare la 27 de ani?

6. Ele se concentrează mai mult pe carierele lor.
Poate că preferi femeile puternice și strălucitoare. Dacă nu e chestia ta, atunci cred că nu contează dacă o femeie se concentrează asupra pasiunilor ei.Oricum, uneori durează destul timp pentru ca oamenii să-și exploreze opțiunile și să se afle înainte de a-și găsi scopul în viață. Dacă sunt mai bătrâni, este mult mai probabil să fi calculat acea parte.

7. Ele sunt mai mai deschise să încerce lucruri noi.
Poate că nu crezi că trebuie să încerci ceva nou. Dar crede-mă, numai până nu încerci ceva nou, nu știi dacă o să-ți placă sau nu.Frumusețea cu femeile mai în vârstă este că ei simt că au o bună parte a controlului în relația – care este incredibil de sexy, apropo – și nu te roagă atât de mult să încerci lucruri noi, ci pur și simplu să le încerci pentru tine .Știi toate acele lucruri pe care le-ai văzut la televizor? Asta poate face o femeie mai în vârstă.

8. Sunt mai sexy.
Sigur, la o anumită vârstă, corpul unei femei începe să se deterioreze. Nu-mi place să strice surpriza, dar același lucru se întâmplă și cu oamenii. Sincer, dacă o femeie menține o dietă sănătoasă și exerciții în mod regulat, ea poate arăta cu 10 ani mai puțin.Sexualitatea nu este definită de corpul singur. Sexualitatea vine odată cu vârsta. Femeile mai în vârstă știu să fie mai sexy.

9. Ele sunt independente din punct de vedere financiar.

Nu este nici un secret că băieții doresc, de asemenea , securitate financiară , indiferent cât de tineri sau bătrâni sunt. Majoritatea femeilor în vârstă au o carieră bine stabilită, au bani într-un fond de economii și au un sentiment puternic de responsabilitate financiară atunci când își plătesc facturile.

10. Ele pot să plangă și să râdă cu aceeași intensitate.
Au depasit toate regulile de conduita, principiile, cerintele si permisiunile. Ele urasc acele timpuri cand trebuiau sa tina spatele drept, sa zambeasca, chiar daca voiau sa planga. Ele isi traiesc din plin libertatea.

loading...

Add comment