Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Un elev român este noul campion mondial la Microsoft

Un alt român a câștigat un alt concurs IT. Tiberiu Danciu, care are doar 18 ani și este elev la Colegiul Național ”Grigore Moisil” din București, a câștigat titlul de campion Microsoft Word. Concursul intitulat World Microsoft Office Specialist a avut loc la Anaheim, California în Statele Unite ale Americii.

560.000 de studenți din 49 de țări au concurat și 156 au ajuns în finală.Tiberiu a stat doar 20 de minute în sala de competiții, pentru a termina examenul și a câștiga medalia de aur a competiției.Potrivit unor știri, performanța lui Tiberiu a fost neașteptată, deoarece România nu se număra printre țările favorite ale competiției.

Tiberiu Danciu are două certificări internaționale MS Office.El a devenit anterior campion după ce a obținut un scor perfect la selecția națională, adică 1000 de puncte din 1000, ceea ce a reușit să facă în numai 11 minute.Certificarea Microsoft Office Specialist i-a adus lui Tiberiu și un premiu în valoare de 7000 de dolari și un Xbox One.

El a spus că se aștepta oarecum să câștige ceva, deoarece s-a pregătit foarte mult pentru această competiție, un al treilea sau sau al doilea loc, dar a rămas plăcut impresionat de rezultat. La ceremonie, după ce deja s-au anunțat locul 3 și locul 2, a spus că nu poate fi pe primul loc.Și uite că a fost. El ne mai spune că după câștigarea acestui premiu s-a gândit mai departe la facultate. El se gândește să studieze fie inteligența artificială la Universitatea Nottingham din Marea Britanie, fie la Mit și după care să se întoarcă și să se stabilească în țară pentru a-și valorifica competențele profesionale și a face țara mândră de el.

loading...

Add comment