Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Bărbații care se căsătoresc cu femei plinuțe trăiesc mai mult și sunt mai fericiți

Încerci cu disperare să te motivezi să începi o dietă pentru vară? Ei bine, relaxează-te, pentru că avem niște vesti minunate pentru doamnele voluptoase și mai plinuțe.

Potrivit unui nou studiu al Departamentului de Psihologie din cadrul Universității Naționale Autonomă a Mexicului, bărbații căsătoriți cu femeile plinuțe sunt mai fericiți și trăiesc mai mult. Bărbații căsătoriți cu femeile plinuțe au fost de zece ori mai fericiți decât cei care erau căsătoriți cu femei slabe.Așa este. De fapt, potrivit studiului, bărbații zâmbesc mai mult atunci când sunt cu parteneri plinuți și aveau mai multe șanse de a rezolva mai ușor problemele.

Ei bine, în opinia lui Alvarado și a lui Morales, care împreună cu echipa lor au condus acest studiu, a fost un rezultat mai bun pentru femeile plinuțe, cum că ar aduce o mai bună capacitate de a „anticipa și satisface” nevoile unui bărbat.
În plus, cercetarea sugerează că femeile subțiri tind să fie mai rezervate și mai neprietenoase decât femeile plinuțe.În plus, ele par a fi mai puțin expuse emoțiilor lor.

Studiu a arătat de asemenea, că femeile plinuțe au un nivel mai ridic de înțelegere a problemelor și de anticipare a nevoilor partenerilor lor.Astfel, câteva kilograme în plus nu sunt grăsime, ci reprezintă un aport suplimentar de dragoste și sensibilitate.Și de aceea, fiecare femeie, indiferent că este plinuță sau slabă, trebuie să aibă încredere în sine. Aspectul fizic nu este cel mai mare atu la o femeie, însă societatea noastră uneori ne îndemnă să credem că este.

Într-o relație este foarte important să vă înțelegeți, să vă iubiți și să vă respectați partenerii indiferent de modul în care aceștia arată.Așa că dacă iubita sau iubitul tău este mai plinuț, acesta nu trebuie să fie un impediment pentru a avea o relație cu ea, din contră acest lucru este mai benefic pentru sănătatea și fericirea dvs. potrivit studiului realizat la Universității Națională Autonomă a Mexicului.

loading...

Add comment