Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Studiile spun că bărbații cu barbă sunt mai atractivi decât cei fără

În ultimii ani, barba bărbaților a avut ceva renaștere în moda modernă. În trecut, oamenii obișnuiau să vadă bărbații cu barbă ca oameni care erau necăjiți, dezorganizaț și dezordonați. Cu toate acestea, recent, întreaga imagine a bărbaților cu barbă s-a schimbat, ca percepție. Bărbații care au bărbați bine îngrijită sunt văzuți mai mult ca brăbați la modă și mai eleganți. O barbă poate fi o unealtă excelentă pe care cineva o poate folosi pentru a se separa de ceilalți.

Faceți o scurtă plimbare pe rețele de socializare sau în revistele de modă. Sunteți obligat să vedeți câțiva tipi buni, cu barbă. Totul este o parte a imaginii acum și bărbații profită de acest lucru. Desigur, barba servește și un alt scop. Este mai mult decât o declarație de modă. Barba poate avea, de asemenea, implicații uriașe asupra vieții celui care o poartă. Indiferent dacă o credeți sau nu, având o barbă ar putea explica diferența dintre găsirea cu succes a unui partener romantic sau lipsa mizerabilă a iubirii. Amintiți-vă că o barbă poate fi folosită ca ocazia unui tip de a se distinge cu adevărat de restul mulțimii. Și studiile au arătat că bărbații care nu au barbă sunt adesea ignorați de femei în perimetrul de întâlniri.

Toate aceste informații se bazează pe un studiu realizat în anul 2016 care a fost publicat în Journal of Biology Evolutionary. Rezultatele studiului au stabilit că femeile sunt mai predispuse să fie atrase de bărbații care au barbă decât cei care sunt relativ „bărbieriți”.

Pentru a pune această teorie la încercare, un grup de oameni de știință dedicați au chestionat aproximativ 8500 de femei în această chestiune. Sondajul le-a întrebat dacă ar lua în considerare posibilitatea de a intra în relații pe termen lung sau pe termen scurt cu un grup de bărbați care au fost inițial „bărbieriți” și care mai târziu au avut barbă. A fost același grup de bărbați care au fost inițial fotografiați rași perfect, iar apoi cu barbă. Atunci când fotografiile bărbaților cu barbă erau prezentate aceluiași grup de femei, constatările erau uluitoare. Femeile care au fost chestionate au confirmat cel mai mult că fotografiile bărbaților cu barbă îi făceau să pară mai masculini și macho.Studiul a susținut, de asemenea, că „fețele extrem de masculinizate și, într-o măsură mai mare, extrem de feminizată, au fost cel mai puțin atractive atunci când s-au ras în timp ce barba scoate în evidență cumva trăsăturile faciale care contribuie la aceste indicii generale de masculinitate.

Deci, în general, o barbă este cunoscută pentru a arăta unele trăsături, de obicei dure, care sunt prezente la bărbații care sunt foarte masculini. Se adaugă un farmec și mister mai mult accentuat acestor bărbați. O barbă înseamnă o dorință de a pierde și de a te distra. Femeile sunt de obicei atrase mai mult de fețe masculine, indiferent dacă acestea au sau nu barba.

loading...

Add comment