Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cu această pijama cu șezut din puf integrat puteți sta oriunde

În lume există două clase de oameni: cei care iubesc să se afle în mișcare și cei care preferă sa stea jos in cea mai mare parte din zi.

Pentru al doilea grup, orele de așteptare la rând sau gandul de a nu găsi locuri disponibile în transportul public sunt o tortura. Dar, din fericire, acele momente rele par să se termine și toate datorită unei pijamale care integrează moaleța bumbacului cu confortul scaunelor pline de puf.

Noapte de film la prieteni acasa cu prea putine scaune? Pijamale cu puf.

Coadă lungă la supermarket? Pijamale cu puf.

Te îngrijorează să nu gasesti locuri libere în parc? Pijamale cu puf.

Obosit la jumătatea unui concert? Pijamale cu puf.

Spre deosebire de o canapea sau scaune obișnuite, acest salopetă cu scaun integrat vă oferă mai multă libertate și vă permite să stați într-un loc confortabil în timp ce vizionați emisiuni TV, jucați jocuri video sau vizitați casa bunicii.

Pijamaua a fost creată de ThinkGeek ca o glumă, dar a fost atât de populară încât este acum o realitate și o poți cumpăra de pe pagina lor online. Fără îndoială, aceasta va fi cea mai bună investiție a vieții tale.

loading...

Add comment