Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
fiica-lui-paul

Actorul Vin Diesel a condus-o la altar pe fiica prietenului său Paul Walker, când aceasta s-a căsătorit.

Fiica lui Paul Walker s-a căsătorit, iar cel care a condus-o la alta,a fost prietenul acestuia,actorul Vin Diesel.

Fiica îndrăgitului actor, regretatul Paul Walker din serial filmelor Fast And Furious s-a căsătorit, iar prietenul apropiat tatălui ei, Vin Diesel, a fost cel care a condus-o la altar.Acest moment prețios a impresionat internetul și am vrut să împărtășim cu dvs.acest moment.Meadow Walker a distribuit imagini din ziua nunții ei pe rețelele de socializare.

fiica-lui-paul-walker

La nuntă a mai participat o actriță îndrăgită a seriei Furios și Iute, Jordana Brewster care a interpretat rolul amoros al lui Paul Walker.Jordana a felicitat cuplul fericit în această zi minunată.Nunta a avut loc pe o plajă, într-un decor foarte intim.La mica nuntă au fost prezenți și copiii lui Vin Diesel.

nunta

Paul Walker a încetat din viață în 2013, la vârsta de 40 de ani în urma unui accident rutier.Paul a fost pasager într-un autoturism Porsche condus de un prieten al actorului.Șoferul a pierdut controlul, mașina a ieșit de pe carosabil, s-a lovit de un stâlp și a fost cuprinsă de flăcări în Santa Clarita, la 50 de kilometri de Hollywood.Ambii pasageri au fost declarați decedați de către echipajele de salvare.

Paul Walker a fost unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood.A jucat în mai bine de 30 de filme, dar a devenit cunoscut pentru rolul lui Brian O’Conner din seria Fast and Furious.În film, Brian O’Conner era un poliţist sub acoperire convertit în rolul unui mecanic priceput care ajunge să participe la curse ilegale de maşini, dar şi la furturi.

În ziua când actorul urma să împlinească 45 de ani, prietenul său, actorul Vin Diesel, l-a comemorat și a postat o fotografie pe contul său de socializare, în care apare alături de Walker. Fotografia a fost însoțită de mesajul: „Cinci ani de când am sărbătorit ultima ta aniversare… nicio zi nu trece fără… întotdeauna”.Vin Diesel a spus de numărate ori că nu trece o zi fără să se gândească la prietenul și colegul său, Paul Walker care a decedat așa brusc.Se spune că viața este scurtă și trebuie trăită și apreciată fiecare clipă așa cum trebuie.Nu te vom uita niciodată Paul Walker!

loading...

Add comment