Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Miere cu nuci. Tratamentul natural pentru imunitate si colesterol

Nucile în combinație cu mierea sunt un remediu natural excelent care poate înlocui mai multe tipuri de medicamente. Această combinație asigură corpului toate vitaminele, mineralele, proteinele, grăsimile sănătoase și carbohidrații.

Nucile nu numai că sunt o sursă excelentă de acizi grași esențiali omega-3 antiinflamatori, ci sunt bogate și în antioxidanți, inclusiv fiind o sursă bună de magneziu și cupru. Mierea pe de altă parte, conține vitamida B6, niacin, tiamină, acid pantotenic și riboflavină. Conține și minerale, cum ar fi cupru, calciu, fier, mangan, magneziu, potasiu, fosfor, sodiu și zinc.

Acestea două împreună au un efect uimitor asupra sănătății corpului nostru și fac mult mai mult decât ne putem imagina.

Este foarte bun pentru imunitate.Nutrienții din mierea brută au proprietăți anti-bacteriene și anti-virale care pot ajuta la stimularea sistemului imunitar și luptă împotriva bolilor. Mierea consumată împreună cu nucile îmbunătățește imunitatea, oferind și o sursă bună de energie, un impuls rapid și natural atunci când aveți nevoie.

Unii cercetători au descoperit că mierea în combinație cu nucile, gestionează nivelurile de colesterol. Mierea este câștigătorul perpetuu, ori de câte ori există o luptă între miere și colesterol. Mierea are conținut de colesterol zero și o doză zilnică de miere ajută la scăderea semnificativă a nivelului de colesterol. Anumite minerale din miere, cum ar fi potasiul, calciul, sodiul, combate colesterolul. Antioxidanții prezenți în miere sunt buni pentru sănătatea inimii. Mănâncă miere și vezi magia care se întâmplă în interiorul corpului tău.

Nu numai că mierea este liberă de colesterol, ci a fost raportat că adăugarea unor cantități mici în dieta zilnică ar putea ajuta chiar la menținerea nivelurilor de colesterol sub control. O cantitate mare de minerale, cum ar fi potasiu, calciu și sodiu și vitamine complexe B, mierea este cunoscută ca un luptător pentru colesterol – mierea scade colesterolul din sângele nostru. Antioxidanții din miere împiedică scoaterea colesterolului din sânge și din mucoasa vaselor de sânge. Consumul zilnic al acestui îndulcitor natural ar putea ridica nivelul de sânge al compușilor antioxidanți de protecție din organism.

loading...

Add comment