Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
sirop-de-morcovi

Sirop de morcovi cu miere, un elixir natural preparat încă din bătrâni, eficient pentru combaterea răcelilor și a gripei, eliminarea tusei și curățarea plămânilor

Morcovii au proprietăți expectorante și antioxidante care pot ajuta la combaterea răcelilor și a gripei. Un sirop de morcovi de casă face minuni în reducerea simptomelor de tuse, prin curățarea căilor respiratorii și calmarea iritației.Proprietăți bronhodilatatoare și expectorante ale sucului de morcovi, ajută la eliminarea excesului de flegmă și la o respirație mai bună.Flegma este un simptom comun al răcelii și al altor boli care tind să afecteze sistemul respirator. Din fericire, acest remediu natural este foarte eficient.

Sucul de morcovi este incredibil de nutritiv, oferind potasiu, mai multe carotenoide și vitaminele A, C și K.Consumul acestui suc natural poate ajuta la îmbunătățirea sănătății ochilor, la întărirea sistemului imunitar și la întărirea pielii.Combinația de suc de morcovi și miere are capacitatea de a ucide microbii și viermii nocivi prezenți în intestinele tale, prevenind astfel tulburările digestive.

Cum se prepară siropul de morcovi cu miere.
Avem nevoie de o legătură de morcovi, aproximativ 400 de grame și 5 linguri de miere organică, naturală.Se spală bine morcovii, se curăță de coajă și se taie în bucăți mici.Se pun într-o oală plină cu apă și se lasă să fiarba pana devin moi.Apoi, scoateți morcovii și zdrobiți-i cu o furculiță sau o lingură.Piureul format se pune într-o sticlă de sticlă sau într-un borcan de sticlă și se amestecă cu cele 5 linguri de miere organică.Se pune capacul și se lasă să stea la loc răcoros cel puțin o zi înainte de a fi consumat.

Este foarte important să nu dați la o parte tratamentul prescris de medicul dumneavoastră pentru răceală sau gripă, ci să îl luați în continuare, iar alături de tratament să încercați acest sirop natural de morcov și miere.Este ușor de făcut și are un gust dulce, plăcut.Câte 3 linguri de sirop în fiecare zi, pot combate producția de flegmă, elimina tusea și curăța plămânii.Dacă doriți să utilizați ca tratament preventiv, puteți lua câte o lingură în fiecare zi.Dacă gustul siropului vi se pare prea dulce, îl puteți amesteca cu o jumătate de cană de apă plată călduță.Cel mai bun moment pentru a bea suc de morcovi ar fi dimineața.Poate fi consumat atât de copii, cât și de adulți.

Pentru persoanele cu diabet sau care au probleme cu nivelul zahărului din sânge, nu este indicat acest remediu.Mierea tinde să înrăutățească astfel de condiții.

loading...

Add comment