Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
gelatina

Băutura minune care înlătură durerile articulare, de spate și de picioare în doar 5 zile.

Durerea articulară poate fi simțită în mai multe părți ale corpului. Vârsta, greutatea, rănile anterioare, suprasolicitarea și alte afecțiuni medicale pot fi toți factori ai durerii articulare.Disconfortul articular este frecvent și de obicei resimțit la nivelul mâinilor, picioarelor, șoldurilor, genunchilor sau coloanei vertebrale. Durerea poate fi constantă sau poate veni și dispărea.

Durerea de spate și durerea articulațiilor pot fi cu adevărat frustrante. Prin urmare, oferim o rețetă a unui remediu vechi pe care vindecătorii l-au folosit pe vremuri, pentru a-i ajuta pe soldați să păstreze articulațiile în stare bună și pentru a rezolva multe probleme legate de articulații și spate.

Pentru întregul curs de tratament pentru durerile articulare veți avea nevoie de aproximativ 150 de grame de gelatină și o cană cu apă rece.Seara, înmuiați gelatina în cană apă rece. Se amestecă și se lasă până dimineață. În acest timp el se va dizolva și se va umfla.Este recomandat să nu lăsați la frigider, deoarece gelatina se va transforma în jeleu.

Amestecul gelificat se mănâncă câte o lingură pe zi, dimineața. Pentru o receptie usoara si placuta a amestecului gelificat puteti adauga putina apa, miere, iaurt sau alt produs la alegere.Continuați să luați gelatină în decurs de o lună. Pentru a spori efectul, puteți repeta după 6 luni.Gelatina este excelentă pentru persoanele care se confruntă cu dureri articulare sau dureri la nivelul gâtului, coloanei vertebrale, spatelui și picioarelor.

Înainte de a începe tratamentul, discutați cu medicul dumneavoastră despre acest lucru.Gelatina este considerata relativ sigura, insa poate avea diferite efecte secundare precum balonare, crampe abdominale sau reactii alergice.

loading...

Add comment