Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

6 modalități rapide de a opri durerea de spate după ce ați stat toată ziua la birou

Aproximativ 80% dintre adulți suferă de dureri de spate la un moment dat în viața lor de zi cu zi. Statisticile sunt alarmante, deoarece la ora actuală este cea mai frecventă cauză a muncii pierdute. Medicatia poate fi de ajutor, dar este intotdeauna bine sa stii cateva modalitati care nu au efecte secundare.Noi am încercat să găsim mai multe modalități de prevenire a durerii de spate și acum dorim să le împărtășim cu dvs.!

1. Întinderi pe scaun.


Acest exercițiu poate contribui la întinderea spatelui și la ușurarea tensiunii în mușchi. Dar puteți îmbunătăți această tehnică și puteți folosi un scaun. Este deosebit de drăguț după o zi de muncă grea, când nu aveți suficientă energie pentru a face yoga sau alt tip de exerciții.
Ai nevoie doar de o pernă moale între tine și un scaun.Stați pe genunchi și poziționați corpul pe scaun. Relaxați-vă întregul corp și lăsați-vă coloana vertebrală să se relaxeze. Capul tău ar trebui să fie în jos.Rămâi așa până vei simți ușurarea musculară.

2. Utilizați o bandă specială pentru a ușura durerea.


Este simplu și producătorii spun că este foarte eficient. Acest tampon special ameliorează presiunea și durerea, asigură sprijin și crește circulația care vă ajută să vă vindecați. Când banda este aplicată pe corpul dvs., ridică ușor pielea. Se crede că acest lucru ajută la crearea unui spațiu mic între piele și țesuturile de dedesubt. Foarte adesea, ușurarea se simte imediat.
Curățați și uscați întâi zona problematică.Tăiați hârtia de suport în centru.După aplicarea primei file pentru a ancora banda, lăsați ușor capătul final. Apoi scoateți hârtia de susținere.După ce aplicați banda, frecați cu bandă viguroasă câteva secunde. Încălzirea activează cleiul. Aderența completă durează de obicei aproximativ 20 de minute.

3. Pietrele calde pentru vindecare și relaxare.


Puteți obține propriile dvs. pietre și vă puteți relaxa spatele acasă. De exemplu, le puteți găsi pe litoral sau le puteți cumpăra într-un magazin. Singura cerință este ca acestea să fie rotunjite. Prin plasarea pietrelor încălzite peste punctele de acupressură, puteți să scăpați de tensiune în corpul dumneavoastră și să promovați propriul proces de vindecare al organismului. Este întotdeauna bine ca înainte să se consulte medicul dumneavoastră, care poate, de asemenea, să consilieze unde să le aplice.
Încălziți pietrele. Pregătiți-vă pietrele cu 30-60 de minute înainte de a începe masajul. Aplicați ulei de masaj pe pietre.Nu plasați o piatră fierbinte direct pe piele fără a vă mișca mai întâi încet de-a lungul spatelui înainte de ao pune într-un punct. Așezați cu fața în jos. Puneți pietrele pe spate de-a lungul coloanei vertebrale și relaxați-vă. Este nevoie de 3-4 minute pentru ca căldura pietrelor să pătrundă în piele.

4. Aplicarea plasturilor.


Ce este vechi este nou din nou. Cu toate aceste tehnologii noi aproape că am uitat de vechiul remediu care a ajutat întotdeauna.Plasturele este utilizat pentru producerea căldurii, dar trebuie să vă asigurați că o aplicați pe piele intactă. Se folosește pentru dureri de spate, umflarea nervilor și rigiditate musculară.Noi cercetări afirmă că este eficientă și că, după 3 săptămâni de tratament, s-a demonstrat că reducerea durerii cu 25% mai mult într-un grup care a folosit tencuială în comparație cu un grup care tocmai a crezut că îl foloseau.

5. Folosiți puncte de presiune.


Punctele de acupressură sunt foarte utile pentru durerile de spate și utilizarea acestei tehnici nu provoacă efecte secundare, cum ar fi medicația. Puteți folosi această metodă în rutina zilnică. Acupunctura este o terapie fizica veche chineza. Ea devine din ce în ce mai populară în fiecare zi și este o metodă bine studiată pentru gestionarea durerii de spate. Funcționează stimulând sistemul nervos și eliberând substanțe chimice care diminuează durerea.
Unele puncte de acupunctură pentru durerile de spate sunt în spatele genunchiului, pe spate, pe picioare, pe șolduri și pe stomac.Apăsați punctele cu degetul mare și țineți apăsat câteva minute.Eliberați încet.

6. Tehnica chiropractica pentru dureri de spate.


Aceasta poate fi, de asemenea, o bună alternativă de la medicamente. Chirurgia spinării chiropractice este eficientă pentru durerile de spate. În esență, consta in manipularea manuala a coloanei vertebrale de catre un terapeut. Tehnica se refera la diagnosticul, tratamentul si prevenirea tulburarilor mecanice ale sistemului musculo-scheletic.
Este mai bine să găsești un profesionist care să poată sfătui ceea ce este mai bine pentru tine. Dacă aveți nevoie de o îngrijire urgentă și rapidă pentru spate, este întotdeauna bine să cunoașteți un specialist în chiropractică.

loading...

Add comment