Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Turmeric și miere-cel mai puternic antibiotic pe care nici măcar medicii nu îl pot explica

Deși antibioticele convenționale sunt extrem de folosite, remediile naturale, cum ar fi mierea și turmericul, sunt foarte benefice și îmbunătățesc sănătatea în numeroase moduri.Mierea luptă eficient împotriva infecțiilor fără a provoca bacterii rezistente, spre deosebire de antibioticele convenționale. Un studiu publicat în Jurnalul European de Microbiologie Clinică și Boli Infecțioase a constatat că mierea a distrus fiecare bacterie sau agent patogen pe care l-au testat. Cercetătorii au descoperit că pot fi aplicate și local.

Potrivit Dr Dee Carter de la Universitatea din Sydney, cercetarea lor este prima care arata in mod clar ca aceste produse pe baza de miere ar putea, in multe cazuri, sa inlocuiasca cremele antibiotice pe rani. Utilizarea mierei ca tratament intermediar ar putea prelungi durata de viață a antibioticelor. Pe de altă parte, turmericul este un alt miracol natural cu o mulțime de beneficii pentru sănătate. Compușii cei mai importanți sunt numiți curcuminoizi și au proprietăți puternice de vindecare, antioxidante, antiinflamatoare, antiseptice, antibacteriene și anti-fungice.Combinația acestor două este cel mai puternic antibiotic pe care îl putem folosi. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de miere de aur și a fost de obicei utilizat în medicina Ayurveda de mii de ani. Recent, utilizarea sa a crescut exponențial în medicina occidentală și în nutriție.

Potrivit companiei BenefitsOfHoney, această combinație este un remediu neprețuit pentru o multitudine de afecțiuni și boli, incluzând indigestie, frig, gripa, astm, hipertensiune arterială, hipertensiune arterială, hipertensiune arterială, artrită, diabet, boli cardiace, depresie și anxietate, de răni și arsuri, eczeme, psoriazis și acnee și îmbătrânire, deasemenea protejează ficatul și rinichii.

Combinarea turmericului cu mierea sporește activitatea antimicrobiană. Ei pot acționa împreună împotriva unei varietăți de tulpini bacteriene și fungice cunoscute a provoca infecții la om. De asemenea, turmericul, împreună cu mierea pot îmbunătăți hidratarea pielii și elasticitatea și pot contribui la o mai bună sănătate a pielii. Turmeric și miere sunt utile în tratarea mucozitei orale care apare ca o complicație a tratamentelor pentru cancer.

Iată cum putem să-l pregătim: avem nevoie de 1 lingură de turmeric(curcuma), 1/4 ceașcă de miere naturală și 2 picături de suc de lămâie, acesta din urmă fiind opțional. Apoi se amestecă bine toate ingredientele și se acoperă. Se păstrează amestecul la temperatura camerei și se amestecă înainte de fiecare utilizare. Pentru a lupta împotriva gripei sau a unei răceli, luați o jumătate de linguriță de amestec, de câteva ori pe zi.

loading...

Add comment