Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Un păhărel de țuică sau pălincă cu slănină și ceapă ține la distanță bolile

Probabil că ați auzit de multe ori spunându-se acest lucru încă din bătrâni.Ei bine, uite că cercetările medicale au descoperit că produsele alimentare tradiționale, naturale, fără conservanți, E-uri sau coloranți întăresc sistemul imunitar și mențin organismul sănătos.

Asta nu înseamnă că trebuie să ne apucăm să mâncăm zilnic slănină și să bem țuică sau pălincă.Totul ține de moderație.Cu cât învățăm să fim cumpărați în viață, cu atât vom fi mai sănătoși.Deși slănina este grăsime, ea întărește sistemul imunitar și o cantitate mică de slanină consumată moderat, ajută inima să funcționeze bine.De asemenea, consumul de ceapă pentru inima ta este una dintre cele mai bine testate metode de a face față problemelor cardiace.Și nici măcar nu trebuie să mănânci o cantitate uriașă: o jumătate de ceapă crudă, galbenă sau albă – sau un pahar de suc echivalent -este de obicei suficientă pentru a crește dramatic colesterolul HDL(bun) și în medie 30% în aproximativ trei din patru inimi pacienți, potrivit Dr. Victor Gurewich, director al laboratorului vascular al Universității Tufts de la Spitalul St. Elizabeth din Boston.

Țuica sau pălincă este de asemenea sănătoasă, dacă este făcută din prune, naturală, fără zahăr.Cel mai important aspect este să fie preparată acasă, fără alte adaosuri. Dacă este consumată cu moderație, are un efect pozitiv asupra digestiei și a metabolizării grăsimilor.Cercetătorii americani au descoperit în țuică o enzimă, care este responsabilă cu reducerea depunerilor de colesterol de pe vasele inimii.Dacă beți zilnic un păhărel mic de țuică sau pălincă, veți ține la distanță bolile pentru mult timp.Iar dacă nu vă place gustul și nu o puteți bea din cauza acestuia,atunci puteți să puneți în paharel o lingură de miere de albine naturală.Țuica de prune este ca un medicament și aduce multe beneficii pentru sănătate.

Este total exclus a se consuma orice fel de tărie, dacă consumați țuică.Cantitatea ideală de ţuică zilnică nu trebuie să depăşească 50-60 ml pentru bărbaţi şi 25-35 ml pentru femei.Dacă suferiți în prezent de anumite boli, întrebați înainte medicul dvs. dacă este adecvat să consumați țuică sau slănină și în ce cantități este bine.

loading...

Add comment