Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

M-am născut fără să cer și am să mor fără să vreau. Lăsați-mă să trăiesc așa cum doresc!

Nu sunteți singurii cu o astfel de dorință.Benjamin Franklin a spus odată: „Cei mai mulți oameni mor la 25 ani și nu sunt îngropați până la vârsta de 75 de ani”.Majoritatea oamenilor pe care îi vezi în jurul tău sunt de fapt doar pretinzând că trăiesc, deși sunt morți înăuntru.Ei nu vor să trăiască pentru că nu găsesc nici un motiv să trăiască.Ei nu vor să moară pentru că se tem de moarte.Permiteți-mi să vă sugerez doi pași pentru a trece peste această dilemă.
1. Găsiți un motiv pentru a trăi.
Nu pierdeți niciodată bucuria de a trăi atunci când nu aveți motive să trăiți.Cei mai nefericiți nu sunt cei care nu au bani.Cea mai proastă viață este pentru cei care nu au un scop de a trăi.Acum imaginați-vă pentru o clipă că nimeni nu are nevoie de tine.Nu contează pentru lume dacă exiști sau nu.Trebuie să dăm ceva lumii pentru că avem nevoie de această lume pentru existența noastră.Să vedem ce putem da acestei lumi și să facem acest scop din viața noastră.Bazați-vă în primul rând pe voi înșivă și luați-vă singuri ceea ce se poate lua. În ziua în care găsiți acest scop, veți găsi dorința de a trăi pentru lume și pentru voi înșivă.
2. Gășiți un motiv să plecați din această lume.
Indiferent dacă vă place această lume sau urați;Un lucru este sigur,trebuie să mori într-o zi.Fie că sunteți speriat de moarte sau nu;Un lucru este sigur, trebuie să mori într-o zi.Indiferent dacă sunteți sănătoși sau sunteți bolnav;Un lucru este sigur,trebuie să mori într-o zi.Moartea este inevitabilă pentru toți cei care se nasc în această lume.

Bucurați-vă! Radeți cu poftă! Bucuriile sînt cele mai bune vitamine pentru suflet! Nu există ceva mai important în viață decât aceea de a fi fericit fără motiv! Nu există învățătură mai prețioasă decât aceea care ne conduce la abilitatea de a fi fericit fără motiv! așa că fii fericit și trăiește exact așa cum îți dorești!

loading...

Add comment