Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Învață să nu critici pe nimeni.Orice om poartă în suflet dureri și suferințe neștiute de nimeni

De multe ori avem obiceiul de a-i critica pe ceilalți.În loc să privim în interior, vrem să reflectăm asupra celorlalți.Critica atrage frica și îndoieli.Cu toate acestea, nu putem înceta să criticăm pe alții.

Critica este o formă ușoară de apărare a ego-ului.Criticăm la alții ceea ce urâm la noi înșine.Respingem evenimentele sau comportamentele care ne expun zonele incomode.Critica este o sarcină fără efort.Este pentru oamenii slabi, de aceea se agață de asta.Este doar o scuză pentru a ne ascunde partea vulnerabilă.Și ne este greu să acceptăm propriile noastre defecte.

Din păcate, ne simțim mai bine când facem pe cineva să arate rău.Dar, de fapt, arătăm urât atunci când îi critică pe ceilalți.Indiferent de motivația noastră, bârfa rănește relațiile și creează un climat de teamă și resentimente.Bârfa constantă creează un mediu toxic. Atât la serviciu, cât și acasă.A critica pe ceilalți este mai nociv decât crezi.Critica distruge. Nu afectează doar destinatarul. Te doare și pe tine.Cu cât îi criticăm pe ceilalți, cu atât suntem mai predispuși să ne judecăm pe noi înșine. Iar judecata de sine devine adesea o dependență.

Orice om poartă în suflet dureri și suferințe neștiute de nimeni.nimeni nu simte durerea altuia.Oamenii își imaginează că pot fi alături de cei dragi în momentele de tristețe și bucurie.În realitate, fiecare își poartă singur și durerea și bucuria.Numai el știe prin ce trece.Fiecare om are în sufletul său o poveste.Nu te grăbi să judeci până nu o citești.

Dumnezeu ne-a oferit inteligență pentru a discrimina și judeca, astfel încât să putem diferenția între corect și greșit și să urmăm calea cea bună. Lumea este plină de toate tipurile de oameni, buni și răi.Judecarea noastră poate fi greșită. Dacă suntem prea bănuitori, putem considera că un om bun este un om rău și invers.O persoană cu minte rea poate crede că toată lumea este rea.De aceea, trebuie să invățăm să nu mai criticăm pe nimeni.Amintiți-vă că, cu cât veți avea grijă cu adevărat de dvs., cu atât veți avea mai multă grijă de ceilalți și, în final, veți fi bucuroși că ați făcut-o.

loading...

Add comment