Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

15 imagini cu animale care își iubesc copiii mai mult decât unii oameni

Sentimentele mândrite, îngrijorătoare și delicate ale părinților nu se regăsesc numai în ființele umane. Prietenii noștri cu 4 picioare experimentează, de asemenea, emoții luminoase și profunde în timp ce sunt mame și tați, iar sinceritatea lor este doar uimitoare.Omul nu este singura specie cu instincte paterne puternice. Multe specii din regnul animal iau măsuri extreme pentru a-și îngriji și proteja copiii. Multe animale chiar mor în procesul de a face acest lucru. Iar de multe ori, aceste animale sunt de o mie de ori părinți mai buni și mai iubitori decât unii oameni, care își adandonează copiii în tot felul de situații. Asta nu înseamnă că trebuie să generalizăm acest lucru. Bineînțeles că există diferite cazuri și cazuri. Noi am pregătit  un album cu câteva fotografii care arată cât de puternic este instictul matern  al acestor animale și cât de mare este dragostea pentru puii lor. Nu au cum să nu ți se pară adorabile aceste ființe.

Un fotograf a decis să facă niște poze cu Lilica, un câine caree își aștepta copiii foarte nerăbdătoare. Cu greu ne putem gândi la o mamă mai fericită.

Aici este un tată și fiul său.

O familie de arici în care nimeni nu vrea să privească camera.

Instinctul matern al unei pisicuțe.

O familie foarte afectivă.

Să salutăm acest nou tată!

Fericirea se citește pe chipul tău, atunci când mama ta este lângă tine.

Un părinte este un mare protector cu puiul său…

Și cel mai bun prieten în acelați timp.

Mama își alinează puiuții la masă.

Ei te tratează ca pe un membru al familiei, chiar dacă ești diferit.

Nu există copii de genul altcuiva.

Când simțiți cât de puternică este iubirea părintelui.

Trei generații într-o singură imagine.

În cele din urmă au adormit.

Uneori credem că altcineva primește mai multă iubire de la părinți decât noi.

loading...

Add comment