Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Sărac nu e acela ce nu are bani,sărac este cel care nu are suflet.

Se spune că cei care au puțin oferă mult, deoarece ei știu exact cum se simte să nu ai nimic și să fii neputincios în fața adversității.Este posibil ca acești oameni să fie săraci și chiar se lupte să trăiască de la o zi la alta, dar nu îi împiedică niciodată să împărtășească cu alții care au nevoie chiar și atunci când este singurul lucru pe care îl au.Acești oameni au suflet mare.

De obicei, oamenii bogați au inima de piatră, iar oamenii săraci au o inimă de aur.Banii nu te fac bogat.Sărăcia sau bogăția de cele mai multe ori nu se măsoară în bani.Bogăţia unui om constă în bogăţia sufletului său.Atunci când pierzi bani sau lucruri materiale, acestea pot fi recuperate întotdeauna, dar dacă îți pierzi sufletul, un alt suflet nu vei putea dobândi.Sufletul nu poate fi cumpărat nici măcar cu bani.Banii vin și se duc, dar sufletul rămâne.

Sufletul este ceea ce ne definește ca persoană, este spiritul și esența unei persoane.De aceea este important să-l purtăm cu grijă.Un suflet puternic strălucește după fiecare furtună, oricât de puternică a fost. Omul care are suflet, poate depăși orice obstacol.Chiar și cele mai întunecate nopți vor trece și soarele va răsări.Sufletul este poarta de intrare către paradisul dinăuntrul tău.

Fericirea nu constă în posesiuni, bani sau aur, fericirea locuiește în suflet.De aceea sufletul este mai important decât orice bogăție.Adevărata valoare a unei persoane se află în sufletul său.Daca trebuie vreodată sa alegi intre suflet si bani, alege sufletul. El face cât toti banii.Fără bani nu te poți numi sărac, dar fără suflet ești.Saracia sufletului e cea mai grea saracie.

Omul sărac este acela care nu are suflet.Acela care are sufletul gol, care nu stie sau nu vrea sa daruiasca nimic, nimanui, niciodată.Cel care doar cere și nu oferă nimic în schimb.Cel care crede că i se cuvinte totul.Sarac este omul care nu daruieste nici iubire, nici speranță, nici zâmbete sau înțelepciune.Deci, sarac nu esti atunci cand nu ai bani, ci, atunci cand nu ai suflet.

loading...

Add comment