Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

AFLĂ ADEVĂRUL DESPRE PLECAREA BIANCĂI DRĂGUȘANU ÎN SPANIA!

Bianca Drăgușanu a avut o escapadă în Spania. Și-a făcut bagajele și a plecat.

Însă în această escapadă vedeta nu a mers singură ci împreună cu Alex Bodi, actualul ei iubit,  pentru a-i cunoaște părinții. Alex a decis că este momentul potrivit pentru a o prezenta pe blondină celor mai importante persoane din viața lui.

Vedeta a publicat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii și filmulețe din vacanță în care pare a fi foarte fericită.

“Bianca și Bodi se întâlnesc, iau deseori masa împreună și el o respectă foarte mult. Se văd din luna august, iar atunci, Bianca se afla într-o pauză cu Tristan Tate și tot încerca să scape de el, pentru că acesta nu ar fi fost decât un bărbat care căuta femei pentru videochat, imatur, care nu știa să-și asume lucrurile la adevărata lor importanță. Bodi îi trimitea flori, o respectă și îi vorbea frumos, cum trebuie să fie tratată orice femeie, în fond”, a dezvăluit o sursă din anturajul fostei prezentatoare Bianca Drăgușanu pentru spynews

loading...

Add comment