Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

8 actori din serialul „Game of Thrones” care au jucat și în „Harry Potter” și nici nu ai știut

Ce are serialul Game of Thrones în comun cu filmele Harry Potter ? Ei bine, ambele sunt plasate în lumi imaginare în care se întâlnește magie, dragoni și lupta împotriva răului. Dar, în alte aspecte, ele sunt atât de diferite încât pare inadecvat chiar să încercăm să le comparăm. Cu toate acestea, există o legătură mai mare între ele: unii dintre actori se găsesc în ambele filme. Credem că ați putea recunoaște unii dintre ei, dar alții vor fi cu siguranță o surpriză pentru dvs.

1. Michelle Fairley.


Catelyn Stark în serialul „Urzeala Tronurilor” este soția lui Eddard Stark, doamna Winterfell. Iar în Harry Potter este dna Granger este mama lui Hermione Granger.

2. David Bradley.


Walder Frey în serialul „Urzeala Tronurilor” este șeful Casei Frey, Domnul Crucii. În Harry Potter este Argus Filch,îngrijitorul lui Hogwarts, un scandal.

3. Ciarán Hinds.


Mance Rayder în serialul „Urzeala Tronurilor” este liderul Free Folk, care deține titlul de „King-Beyond-the-Wall”. Aberforth Dumbledore este fratele mai mic al lui Albus Dumbledore.

4. Natalia Tena.


Osha este în serialul „Urzeala Tronurilor” o femeie de la Free Folk sau „sălbatică”, în slujba Casei Stark din Winterfell. Nymphadora Tonks este un Ordin al membrului Phoenix.

5. Bronson Webb.


Will în serialul „Urzeala Tronurilor” este detectivul Night Watch. Pike este un student din Slytherin.

6. Sally Mortemore.


În serialul „Urzeala Tronurilor” este un locuitor din Braavos . Iar în Harry Potter este Irma Pince, șeful bibliotecii din Hogwarts.

7. Jim Broadbent.


Ebrose în serialul „Urzeala Tronurilor” este un arhimaestru al Cetății. Horace Slughorn este profesor la Hogwarts.

8. Freddie Stroma.


Dickon Tarly în serialul „Urzeala Tronurilor” este al doilea fiu al Lordului Randyll Tarly (sezonul 6). Cormac McLaggen este un student Gryffindor.

loading...

Add comment