Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Vezi cum arată personajele din Urzeala Tronurilor în viața reală

Sper că ai auzit de celebrul serial Urzeala Tronurilor și că îți place la fel de mult ca și nouă. Sper că vă veți bucura cu siguranță să vedeți cum arată personajele dvs. preferate în afara Westeros, fără peruci, cicatrici și costume elaborate. Haideți să aruncâm o privire!

Daenerys Targaryen – Emilia Clarke

Daenerys Targaryen, cunoscută și sub numele de Khaleesi, a devenit unul dintre personajele centrale și cele mai iubite ale serialului. Numele actriței care interpretează personajul este Emilia Clarke și, deși nu are părul de platină în viața reală, este fără îndoială una dintre cele mai fierbinți celebrități de pe planetă.

Jon Snow – Kit Harington

În viața reală, Kit Harington arată exact ca personajul său cu părul lung și creț din Urzeala Tronurilor.

Sansa Stark – Sophie Turner

Știați că Sophie Turner este în mod natural o blondă? Frumusețea cu ochii verzi și-a vopsit părul roșu pentru rolul ei ca fiica adevărată-născută a lui Eddard Stark, Sansa, și arată mult mai fericită în viața reală.

Arya Stark – Maisie Williams

Arya este descrisă ca un fel de femeie băiețoasă, care ar prefera să se joace cu o sabie decât să-și perfecționeze manierele. Ea este interpretată de Maisie Williams, o adolescentă care știe cum să-ți facă machiajul, să-și fixeze părul și să strălucească pe covorul roșu.

Cersei Lannister – Lena Headey

În viața reală, această actriță brunetă pare a fi opusul Cersei Lannister cu păr blond. Dar este ceva ce nu putem nega – Lena Headey este o femeie atrăgătoare frumoasă atât pe ecran, cât și în viața reală.

Sandor Clegane – Rory McCann

Magia machiajului dispare atunci când apare actorul Rory McCann pe covorul roșu.Rory arată chiar bine, nu crezi?

Margaery Tyrell – Natalie Dormer

Ambițioasa Margaery Tyrell este interpretată de Natalie Dormer. Actrita elegantă și versatilă, care și-a ras jumătate din capul ei pentru rolul său de Cressida în jocurile The Hunger Games: Mockingjay , este la fel de frumoasă și în viața reală.

Brienne de Tarth – Gwendoline Christie

Cine a spus că femeile înalte atletice nu pot fi feminine? Exemplul perfect este Gwendoline Christie, actrița care joacă Brienne din Tarth, care arată absolut minunat în afara scenei.

Joffrey Baratheon – Jack Gleeson

În viața reală, Jack, interpretul lui Joffrey Baratheon nu este doar un actor strălucitor, ci și o persoană super-drăguță și bună.

Khal Drogo – Jason Momoa

Khal nu arată foarte diferit în viața reală. Își păstrează atitudinea băiatului rău, barba și senzualitatea lui.

loading...

Add comment