Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Un bărbat adevărat nu face niciodată o femeie să plângă

Când doi oameni sunt cu adevărat unul pentru altu, nici o distanță nu este prea departe, nici un timp nu este prea lung și nici o altă dragoste nu-i poate distruge.

Fii foarte atent când faci o femeie să plângă,pentru că Dumnezeu vede lacrimile ei. Femeia a ieșit din coastele bărbatului. Nu de pe picioarele lui să meargă mai departe. Nu din capul lui să fie superior. Dar de partea lui să fie egală. Ea va fi lângă tine tot timpul. Sub brațul care trebuie protejat. Și lângă inimă care trebuie iubită.

Inima femeii se hrănește doar cu iubire,cu iubirea adevărată și sinceră pe care ar trebui să o primească de la brăbat.

Din pacate mulți bărbați își dau seama de acest lucru mult prea tarziu, când deja au pierdut ceea ce aveau. O femeie care iubeste iarta si rabda mult prea mult decât a făcut-o vreodată.Din pacate atunci cand dupa ani si ani de asteptari,ea trebuie să fie protejata si respectata de barbatul iubit și el o trateaza cu indiferenta. Vine o zi cand femeia pleaca incotro vede cu ochii. Si odata plecata nu se mai uita înapoi deloc.

Așa că prețuiește femeia de lângă tine,alungă-i lacrimile cu sărutările tale și tristețea cu îmbrățișarea ta plină de iubire.

loading...

Add comment