Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

6 fraze mai importante decât „Te iubesc”

Te iubesc” este una dintre cele mai căutate fraze din lume. Lucrurile pe care oamenii le vor face să audă pe cineva spunând “Te iubesc” ne-au surprins în nenumărate povești, filme și cântece. Lucrurile pe care oamenii le vor face pentru cineva care le iubește sunt la fel de uluitoare.

De ce ne place sa auzim “te iubesc” atat de mult? Poate că este promisiunea de a ține un loc în inima cuiva. Adesea este expresia exprimată înainte ca o relație să ia următorul pas, expresia că cineva este iubit pentru toate ciudățenii, pentru aspectul lor, pentru inima lor sau pentru cine sunt.

Eu cred în dragoste. Cred în puterea și semnificația sa în relații. Dar am învățat, de asemenea, că dragostea nu este întotdeauna suficientă. Ai nevoie de mai mult decât de dragoste pentru a face o relație să funcționeze. Dragostea incepe multe povesti minunate, dar dragostea nu va face ca o relatie sa dureze pentru totdeauna.

Există fraze care cred că sunt la fel de importante și, eventual, mai importante decât “te iubesc”. Fraze pe care cred că ar trebui să le auzim cu toții de la cei la care suntem aproape. Fraze care ar trebui să fie la fel de importante pentru noi ca o declarație de iubire.

1. “Vă iert.”

Îți iert greșelile și cele mici. Te-am iertat pentru că nu știai ce aveam nevoie când credeam că o vei face, sau chiar te aștepți să știi. Te-am iertat că nu te descurci, pentru că văd cât de greu încerci. Te-am iertat așa cum sper că mă vei ierta și tu.

2. “Voi sacrifica totul pentru tine”.

Îmi voi sacrifica timpul pentru tine. Voi fi altruist pentru tine. Voi sta cu tine până târziu, când înveți să ai grijă de noul nostru copil, chiar dacă am de lucru dimineața. Voi avea grijă de tine când esti bolnav. Voi fi acolo când nimeni altcineva nu este și voi fi acolo 100%. În boală și în sănătate, dorința mea de a fi acolo nu se va schimba.

3. “Te respect.”

Te respect pentru cine esti, si nu pentru ceea ce simt ca meriti. Te respect pentru că merităm respectul meu, nu pentru că ai câștigat-o. Vă voi respecta opiniile și vă voi examina sentimentele. Te voi trata ca pe o persoană cu propriile tale gânduri, speranțe, vise și dorințe. Și acele gânduri, speranțe, vise și dorințe vor conta pentru mine așa cum contează pentru tine.

4. “Te voi ajuta.”

Voi susține speranțele și visele tale. Întotdeauna te poti baza pe mine. Te voi ridica când vei cădea. Întotdeauna mă asigur că ai ceea ce ai nevoie, fizic, emoțional, spiritual și mental.

5. “Te voi proteja”.

Te voi proteja de rău. Îți protejez inima de durere. Te voi prețui și te voi proteja de rău. Nu voi lăsa pe alții să te părăsească. Veți fi în siguranță în brațele mele, în siguranță în mâinile mele și în siguranță în inima mea. Voi fi cineva în care poți să ai întotdeauna încredere.

Într-o lume ideală, perfectă, cred cu adevărat că toate aceste atribute vin împreună cu „Te iubesc” și sunt exprimate prin caritate pură și necondiționată. Este o trăsătură pe care ar trebui să ne străduim să o dezvoltăm. Dar, din experiența mea, noi suntem oameni și uneori mai greșim, chiar și față de cei pe care îi iubim.

loading...