Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
cel-mai-frumos-cadou

I-am cerut vieții un cadou, iar ea mi-a dăruit un copil și odată cu el, iubirea adevărată

Probabil că fiecare femeie își dorește la un moment dat î viață să devină mamă.Copiii sunt cel mai frumos dar de la viață și de la Dumnezeu.Ei ne sunt dăruiți ca să avem pe cine iubi mai mult decât pe noi însine.Cel mai frumos cadou pe care Dumnezeu îl lasă omului pe pământ este copilul, pentru că fără el nimeni nu ar mai avea pentru ce să lupte.

Un copil este cea mai mare binecuvântare pentru o familie și totodată ființa cea mai valoroasă de pe această lume.Este o moștenire de la Domnul, rodul pântecelul, o răsplată dată de la El pentru familie.

Copiii sunt unica putere care te împinge să mergi înainte chiar și atunci când în interiorul tău nu vrei decât să te oprești.Copiii sunt cea mai mare bogăție a lumii și cea mai bună speranță pentru viitor.Ei sunt viitorul pe care îl protejăm de greșelile trecutului.

Când devii mamă, înveți despre puteri pe care nu știai că le ai și temeri care nici nu știai că există.Mama este cea care poate lua locul oricui, dar al cărei loc nu-l poate lua nimeni.Cel mai încăpător și mai sigur loc din lume este sufletul mamei.Mama este cea care are cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cel din urmă vis.Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mândră floare, cea mai scumpă carte.

loading...

Add comment