Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu vă căsătoriți niciodată cu acest tip de bărbați, indiferent dacă sunteți îndrăgostită până peste cap

Căsătoria este un angajament serios care implică o călătorie pe tot parcursul vieții cu cineva. Ar trebui să te căsătorești cu persoana care e iubitul tău și cel mai bun prieten, confident, care va sta lângă tine și la bine și la greu, cu care poți să crești și să evoluezi împreună și să împărtășești această plimbare incredibilă numită viață.

Dar,indiferent cât de îndrăgostiți sunteți de cineva, nu vă căsătoriți niciodată cu aceste tipuri de bărbați enumerate mai jos:

1. Tipul care obiectează femeile și le vede doar ca obiecte pentru plăcere

Tipul care vede femeile numai ca obiecte pentru plăcere te va iubi doar ca pe o mașină luxoasă sau ceas de colecție și va rămâne cu tine atât timp cât îi vei satisface nevoile. El nu va fi interesat să te cunoască ca pe o persoană. Nu vă veți împlini emoțional, intelectual sau spiritual. Tipul ăsta nu este complet când vine vorba de ceva atât de important ca și căsătoria.

2. Tipul egocentric, care nu poate gândi dincolo de sine

O relație este o stradă cu două sensuri. Aceasta implică dăruire generoasă și acceptare grațioasă. Dar un tip care este auto-centrat va fi pur și simplu preocupat de ceea ce poate obține într-o relație fără a face nici un efort sau o grijă să-și cultive relația.
Tipul care este atât de egocentric, încât nu poate gândi dincolo de el însuși va fi pur și simplu preocupat de propriile nevoi și de ce vrea el tot timpul. El va fi în relație pentru a-și îndeplini propriile ego-uri, fără a da atenție a ceea ce vrei tu sau ai nevoie.

3. Tipul materialist

Dacă un tip este superficial și materialist, el nu ar înțelege niciodată complicațiile emoțiilor și vieții umane. El va fi pur și simplu interesat de discuții și cadouri scumpe, va fi pur și simplu preocupat de menținerea măștii sale grandioase de bărbat model. El nu va putea să facă față nici unei autenticități sau vulnerabilități. Dacă nu doriți să înotați în ape adânci și vreți să gustați întreaga experiență pe care o oferă viața, stați departe de el.

4. Tipul petrecăreț

Este bine să te distrezi în mod ocazional. Însă, tipul petrecăreț nu va fi gata să-și asume nici o responsabilitate și îi va lipsi maturitatea pentru a face față schimbărilor pe care le aduce viața într-o căsătorie.

5. Tipul care vrea să dețină controlul

Tipul ăsta ar vrea să știe toate locurile unde umbli, ar vrea să decidă ce fel de haine poți purta și ce fel de prieteni ai și ce fel de job să-ți alegi.
În principiu, el va crede că este superior față de tine și ar vrea să controleze modul în care funcționezi. Dacă intri într-o relație cu un astfel de tip, îți vei pierde libertatea și individualitatea și nici o relație nu merită să pierzi asta. Stai departe!

6. Tipul nesigur

Tipul care nu este sigur vă va împiedica să vă întâlniți cu alți tipi și vă veți ține la curent cu toate activitățile. El suferă de fapt dintr-un complex de inferioritate și crede că nu este suficient de bun. La un moment dat te va acuza poate de infidelitate și că nu petreci suficient timp cu el. Nu merită să încerci să-l schimbi sau să-l salvezi.

7. Tipul care nu știe cum să aibă o conversație cu tine

Într-o relație, este normal uneori să existe o diferență de opinie, dar doi indivizi maturi pot găsi o cale prin a discuta și a găsi o rezolvare împreună. Dar dacă sunteți cu un tip care este imatur, o să aveți conversații dificile și poate chiar să fiți înșelată.
Acești tipi nu pot purta o conversație dacă situația devine dificilă. Ei nu au maturitatea pentru a rezolva problema prin discuții constructive. Mai degrabă ar fugi de problemă decât să le confrunte.
Dacă te vei căsători cu un astfel de tip, te vei regăsi din când în când în situații stresante în care vei fi doar o persoană care încearcă să rezolve o problemă fără ajutor sau sprijin din partea celuilat.
Este mai bine să stai departe de ei!

loading...

Add comment