Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 lucruri pe care orice femeie le merită de la partenerul său

În viața noastră, ne mulțumim pentru atâtea lucruri medii pentru că sunt convenabile și bine … ușor. Un lucru care nu ar trebui să fie niciodată mediocru este dragostea și relațiile. Dragostea ar trebui să fie uimitoare, suflarea minții, schimbarea vieții și, într-adevăr, chiar minunată. Dragostea trebuie să facă toate lucrurile obișnuite să se simtă mult mai interesante.Iată 10 lucruri care vă reamintesc că meritați pe cineva care vă va face să vă simțiți ca cea mai norocoasă femeie din întreaga lume.

1. Meriți pe cineva căreia îi pasă de tine.
Când vine vorba de dragoste, nu ar trebui să te mulțumești decât cu cele mai bune absoluturi. Meriți pe cineva care va face o amprentă în viața ta; cineva care vă va arăta că le pasă de tine. Există o diferență între a spune cineva pe care-i adori și a le arăta. Fiți cu persoana care va face orice pentru a vă arăta că îi pasă.

2. Meriți pe cineva căruia îi este dor de tine.
Ar trebui să fii cu un bărbat care se gândește la tine când nu e cu tine și numără orele până când te mai poate vedea. Fiți cu omul care face întotdeauna un efort să vă vadă.

3. Meriți să fii cu cineva care te treatează care o regină.
Meriți pe cineva care te tratează ca pe o regină, pentru că știe că asta ești tu. Ar trebui să mute munții din loc pentru tine. Aveți importanță pentru el și vă reamintește acest lucru zilnic. Fiți cu omul care vă tratează bine și vă respectă.

4. Meriți pe cineva sincer.
Meriți pe cineva care te va confrunta atunci când nu este de acord cu tine. El vă dă o părere sinceră și vă provoacă la miez. Fiți cu cineva pe care îl considerați incredibil de interesant.

5. Meriți pe cineva care ține flacăra pasiunii aprinsă.
Meriți pasiunea – „Nu mă pot opri să mă gândesc la tine și trebuie să te aibă acum”, un fel de pasiune. Ar trebui să fii cu cineva care te face să te simți întotdeauna dorit.Ar trebui să fii cu cineva care te sărută în fiecare dimineață și te privește cu dragoste și căldură în ochii lui.

6. Meriți un partener care te integreaza în viața lui.
El dorește să vă prezinte familia, prietenii și colegii săi. El apreciază părerea oamenilor importanți în viața sa și vrea să îi cunoașteți pe toți. Fiți cu cineva care întotdeauna își va face timp pentru tine.

7. Meriți un partener atent la toate detaliile.
Meriți un bărbat care își amintește ocaziile speciale și momentele de demnitate. Meriți pe cineva care vă aduce flori și ciocolată doar pentru că exiști în viața lui.

8. Meriți un partener care știe să facă planuri.
Meriți pe cineva care plănuiește tot felul de lucruri pentru că știe că aduce bucurie vieții tale. Ar trebui să întâlnești pe cineva care îți amintește că esti special și că te face fericit. Fii cu cineva care planifică mult lucrurile în avans.

9. Meriți o poveste frumoasă de dragoste.
Ai nevoie de un bărbat care este romantic.Meriți pe cineva care te ține de mână; cineva care merge lângă tine și este mândru că se întâlnește cu tine. Meriți să fiți cu cineva care știe că are norocul să fie omul tău. Fiți cu cineva care crede în romantism.

10. Meriți pe cineva care te face mai bun.
El aduce cel mai bun lucru în tine și te iubește pe tine în viața lui. Meriți pe cineva care ar face orice să te vadă zâmbind. Ești demn de un om care îți face visele să devină realitate. Fii cu cineva care te face să zâmbești. Meriți basmul.

loading...

Add comment