Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Iubirea are nevoie de răbdare și multă muncă – nu trebuie să renunți atunci când lucrurile devin grele

Dragostea ar trebui să aibă o aromă dulce, în loc de un gust amărât, putrezit. Ar trebui să ne facă frumoase viețile. Ar trebui să ne ajute să experimentăm lucruri pe care nu le-am simțit niciodată înainte. Să atingem culmile fericirii de care nici măcar nu am știut că există.

Ar trebui să scoată la suprafață cei mai bun din noi, să ne ajute să creștem. Ar trebui să ne motiveze să vedem lumea prin lentilele inimii noastre. Cu toate acestea, dragostea necesită efort. Este nevoie de o mulțime de sacrificii. Relațiile bune nu se întâmplă pur și simplu peste noapte.

Când iubim pe cineva, luptăm cu toată ființa noastră pentru a ne proteja ceea ce avem. Acceptăm compromisuri de dragul relației noastre. Ne obișnuim cu schimbările, pentru că este singura cale de a merge mai departe.Nu plecăm ori de câte ori trăim un pic de dramă. Nu putem să pretindem că iubim pe cineva și apoi să fugim pe dealuri ori de câte ori avem o mică ceartă. Nu funcționează așa. Trebuie să avem puterea și motivația de a încerca să remediem problema și să trecem împreună peste.

Dragostea nu va fi niciodată roz, cu dulcegării, dimineți fără griji și nopți confortabile. Va fi durere, lacrimi, furie, dramă, luptă. Și dacă iubim într-adevăr persoana de lângă noi, vom face orice pentru a trece prin vremurile grele.Pentru că atunci când iubim cu adevărat pe cineva, nu renunțăm pentru orice simplă neplăcere. Nu aruncăm totul la gunoi, dintr-o neînțelegere stupidă. Nu lăsăm ca relația noastră să se destrame de la un argument prostesc.

Când iubim cu adevărat pe cineva, stăm ore în șir și discutăm până când totul este rezolvat. Ne luptăm, țipăm, plângem, dar nu renunțăm niciodată. Ne oferim ocazia să ne explicăm. Împărtășim opiniile noastre. Ne gândim la tot ce am putea face pentru a ne îmbunătăți relația. Discutăm până când soarele se ridică și până când noaptea cade din nou. Dar, indiferent ce se întâmplă, nu renunțăm fără să luptam cu toate armele. Nu, dacă ne pasă.

Pentru că atunci când iubim cu adevărat și vreau să spun din adâncul inimii noastre, luptăm pentru acea persoană cu orice preț. Indiferent dacă e bine sau greu, rămânem împreună. Nu dispărem atunci când partenerul sau partenera are nevoie de noi. Pentru că, atunci când iubim cu adevărat pe cineva, noi credem că putem trece peste orice , atâta timp cât suntem împreună și ne ținem de mâna vom supraviețui.

loading...

Add comment