Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Momentele din viața de familie descriu dragostea mai bine decât orice cuvânt.

Acasă este un loc în care vă puteți simți înconjurat de îngrijire, căldură și înțelegere de la familia dvs. Sentimentul pe care fiecare dintre noi îl are, atunci când ajungem acasă și suntem îmbrățișați de familia noastră, în acel moment, vom gusta dragostea, o iubire pe care nu o putem compara niciodată toată viața noastră, o iubire de care avem nevoie. Toți avem momente speciale care ne fac să prețuim atât de mult membrii familiei noastre. Din momentul în care ne-am născut, am avut o legătură specială cu familia noastră. Ei ne învață ce înseamnă bunătatea, dragostea și compasiunea. Ei ne învață să iubim, să luptăm și să credem în noi. „O familie nu ne lasă niciodată baltă.” Nu ne întoarce niciodată spatele, oricât de dificilă și imposibilă ar fi situația. Noi am pregătit câteva fotografii care arată cât de importante sunt momentele din viața de familie și cum ele descriu dragostea mai bine decât orice cuvânt.

1. ”În fiecare dimineață, tatăl meu așează mâncare de păsări în curte în formă de inimioară, pentru ca mama atunci când se trezește să vadă acest lucru”.

2. ”Aceasta este bunicuța mea la cei 98 de ani ai săi.Familia mea îi aduce restul de la magazin tot timpul ei, deoarece o face foarte fericită să strângă bănuții în pușculița ei în formă de porcușor. Uitați-vă la fața ei! Nu este adorabil să o vezi așa de fericită?”

3. Atunci când toți membrii familiei se înțeleg perfect și sunt fericiți împreună.

4. „Aceasta este fotografia mea de familie preferată încă de când am adus-o acasă pe mica noastră Chewy”.

5. „Fiul meu a fost foarte incantat sa-l gaseasca pe tati la fel ca figurina sa de Lego”.

6. „Bunicul meu și vechiul său prieten Wynton înfruntă frigul împreună.”

7. „Tata și cu mine am recreat acest moment după 34 de ani mai târziu”.

loading...

Add comment