Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Femeile de 40 de ani sunt mai atractive

Trăim într-o perioadă în care mulți dintre noi toarnă tone de timp și bani pentru a elimina semnele de îmbătrânire – fie că înseamnă aplicarea serului de ochi în mod obișnuit în fiecare seară înainte de culcare, fie că apelează la faimosul Botox injectabil.

Dar unele date deranjante arată că, în calitate de femei, dacă vrem să fim atrăgătoare pe măsură ce îmbătrânim, cel mai bun lucru pe care îl putem face în realitate nu este vârsta de 20 de ani.
Femeile preferă pe cineva aproximativ la vârsta lor. Înainte de 30 de ani, caută bărbați puțin mai în vârstă; odată ce au lovit 30 de ani, sunt interesați de cineva puțin mai mic. În timpul celor patruzeci de ani, o femeie este mai atrasă de bărbați în jurul vârstei de 40 de ani. „Dacă vrem să alegem punctul în care apelul sexual al bărbatului a atins limita, este acolo: 40”.

Se pare că conform unui studiu realizat, se poate spune că odată cu vărsta, femeile peste 40 de ani sunt tot mai apreciate. Ele sunt mai deștepte, sincere, calculate, înțelepte și mult mai ușor îți vei clădi o relație cu acestea. Multe dintre ele încep să înflorească abia după vârsta de 40 de ani. De aceea își vor trăi viața ca și cum până acum nu au trăit-o.

loading...