Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Iubește oamenii care te iubesc.Este atât de simplu

Orice spun sau cred cei din jur despre tine, asta nu determină calitatea vieții tale.Contează ce gândești tu sau îți spui ție, deoarece acest lucru determină calitatea vieții tale.Doar iubiți-vă și iubiți persoana care vă iubește, ceea ce poate face o mare diferență în viața voastră. Așadar, înconjurați-vă cu o persoană iubitoare care vă poate ajuta să vă conduceți viața spre cea mai bună calitate a ei.

Dacă doriți să aveți o viață liniștită, secretul este foarte simplu, trebuie să fii cu cineva care vă iubește mai degrabă decât să fiți cu cineva pe care-l iubiți.De ce? Pentru că cel care te iubește va încerca mereu să te țină fericit acolo unde, în celălalt caz, vei fi cel care va face toate eforturile.Fericirea voastră va fi în mâna voastră. Acea persoană vă iubește deja, deci doar să îi răspundeți la fel și să vă iubiți și să fiți fericiți.În celălat caz poate fi mai complicat, deoarece ar fi posibil ca cel pe care îl iubești să fie îndrăgostit de altcineva care nu îl iubește și trebuie să treacă prin aceeași întrebare în mintea lui. Dacă da, cel mai probabil va fi un iad viu pentru tine.

Așa că luați-vă ramas bun de la oamenii care nu vă iubesc în acelați mod în care-i iubiți, pentru ceea ce sunteți si vor sa vă schimbe.De la cei de care v-ați indragostit si dupa care ați suferit enorm. De la cei carora le-ai oferit totul și nu ați primit nimic în schimb. De la cei care te-au facut sa simti ca nu meriti mai mult.Este timpul să faci loc în viața ta pentru oamenii de calitate, cei care te iubesc așa cum ești, necondiționat, fără să-ți ceară ceva în schimb.Care sunt cu tine nu doar la bine, ci si la rau. Ei sunt cei care te inteleg fara sa spui un cuvant, care te tin de mana si te ridica de la pamant in momentele dificile, care simt atunci când ceva nu este în regulă și cei care îți oferă cele mai bune sfaturi la bine și la greu.Acești oameni sunt cei care îți aduc fericirea.Acești oameni au grija de inima ta ca de a lor, ei sunt dispusi sa faca compromisuri pentru relatia voastra si sa se sacrifice pentru ca tie sa iti fie bine.Ei sunt cei de care ai nevoie în viața ta.Ei sunt cei care nu te vor lăsa și te vor ajuta să te vindeci atunci când inima îți va fi frântă.

loading...

Add comment