Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Semne că te îndrăgostești

Știind că ești îndrăgostită, se simte diferit pentru toată lumea. Unii s-au îndrăgostit de multe ori și știu bine sentimentul, iar alții nu s-ar putea să fie atât de siguri dacă e vorba de dragoste sau de o atracție profundă.

Din fericire, corpul tau are cateva modalitati de a te atenționa daca aceste sentimente pentru partenerul tau sunt mai mult decat o faza trecuta. Fii atent la aceste semne de avertizare data viitoare când te întrebi dacă te îndrăgostești de fapt.

Nu poți să te saturi de privit
Contactul cu ochii înseamnă că ești fixat pe ceva, deci dacă constați că ochii tăi sunt fixați pe partenerul tău, poate că te îndrăgostești. Studiile au arătat, de asemenea, că cuplurile care blochează ochii raportează că simt o legătură mai puternică romantică decât cei care nu. Se întâmplă și în cealaltă direcție: când un studiu a avut străini cu ochii fixați timp de câteva minute, au raportat sentimente romantice unul față de celălalt.

Ești cu capul în nori
Este normal să vă simțiți așa atunci când aveți sentimente pentru cineva.
Un studiu realizat de Institutul Kinsey a constatat că creierul unei persoane care se îndrăgostește arată la fel ca și creierul unei persoane care a luat cocaină. Puteți mulțumi dopaminei, care este eliberată în ambele cazuri, pentru acest sentiment.
Aceasta este o explicație bună pentru motivul pentru care oamenii din relațiile noi pot acționa absolut fără sens.

Te gândești întotdeauna la el
Dacă iubiți pe cineva, s-ar putea să simțiți că nu-l puteți scoate de mintea voastră. Asta pentru că creierul tău eliberează feniletilamina, adică „drogul de dragoste” când te îndrăgostești de cineva. Acest hormon creează sentimentul de infatuare cu partenerul tău. S-ar putea să fiți familiarizați cu acest sentiment, deoarece feniletilamină se găsește și în ciocolată, ceea ce poate explica de ce nu vă puteți opri după doar cu un pătrățel.

Vrei  ca el să fie fericit
Dragostea este un parteneriat egal,în care veți observa că fericirea cuiva devine cu adevărat importantă pentru dvs. atunci când vă îndrăgostiți.
Așa-numita „iubire plină de compasiune” poate fi unul dintre cele mai mari semne ale unei relații sănătoase, potrivit cercetării. Acest lucru înseamnă că sunteți dispus să faceți orice pentru a face viața partenerului dvs. să fie mai ușoară și mai fericită.

Nu simți durerea la fel de puternic
Căderea pentru cineva ar putea fi dureroasă, dar dacă ați observat că căderea literală nu vă mai deranjează la fel de mult, ar putea fi un semn important că sunteți îndrăgostit.Un studiu realizat de Universitatea de Medicina Stanford a arătat o fotografie unei persoane pe care o iubea si a descoperit ca acest act ar putea reduce durerea moderata cu pana la 40% si reduce durerea severa cu pana la 15%.
Deci, poate vă faceți un tatuaj sau păstrați o fotografie a partenerului dvs. la îndemână.

Încerci lucruri noi
Toată lumea dorește să-și impresioneze partenerii la începutul relațiilor lor, dar dacă încercați în mod constant lucruri noi pe care partenerului dvs.nu o să-i fie pe plac, este posibil să fi fost din mărul stricat al dragoste.
De fapt, un studiu a constatat că oamenii care au pretins că sunt îndrăgostiți au avut deseori trăsături de interes și trăsături de personalitate după aceste relații.

Simțiți că inimile voastre bat la fel
Inima ta poate sări peste o bătaie atunci când te gândești la cea pe care o iubești, dar un studiu a arătat că poate să bată și în același timp cu a partenerei. Inimile cuplurilor încep să bată în același timp când se îndrăgostesc.
Deși este posibil să nu puteți afla dacă acest lucru s-a întâmplat fără câteva stetoscoape, simțind o legătură profundă cu partenerul dvs. este un semn bun că sunteți îndrăgostit.

loading...

Add comment