Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Bea un pahar de vin roșu zilnic și vei fi mult mai sănătos

Vinul roșu continuă să fie una dintre cele mai sănătoase băuturi alcoolice în comparație cu altele. Fiecare pahar de vin conține 12% carbohidrați și 88% proteine, dar 0% grăsimi.Vinul roșu este o sursă bună de antioxidant, care vă ajută să vă protejați celulele.
Principalii antioxidanți ai vinului roșu sunt flavonoidele și resveratrolul . Flavonoidele reduc distrugerea radicalilor liberi celulelor și ajută la activarea proteinelor. Resveratrolul, pe de altă parte, împiedică formarea cheagurilor de sânge și deteriorarea vaselor de sânge.
La fel ca fluorura, fosforul vinului roșu contribuie, de asemenea, la întărirea oaselor. De asemenea, reglementează hormonii și ajută în digestie. Pe lângă asta, îmbunătățește memoria și funcția hepatică.

Din toate beneficiile vinului roșu menționate mai sus despre, cheia este totuși moderarea . Experții recomandă o limită zilnică de una sau maxim două pahare de vin roșu.

Beneficiile vinului roșu asupra sănătății

Majoritatea dintre noi au auzit că vinul roșu este bun pentru inimă. Alcoolul conține antioxidanți care elimină grăsimile nedorite și nesănătoase din organism. Conținutul antioxidant al vinului roșu reprezintă o contribuție imensă în prevenirea obezității, a hipertensiunii arteriale și a afecțiunilor cardiace asociate. Antioxidanții nu numai că elimină grăsimile nedorite, ci și reglementează nivelurile de colesterol bun numite lipoproteine ​​cu densitate mare. Dacă vă gândiți acum că este bine să vă răsfățați cu alcool prea mult, atunci ați înțeles total greșit. Consumul de alcool, dacă nu este reglementat, are efecte dăunătoare și asupra organismului uman. Asigurați-vă că vă măsurați cantitatea de vin consumată și cunoașteți diferența dintre suficient și excesiv.

Sănătos pentru inimă
Dacă vă bucurați de un pahar de vin roșu în timpul meselor, acest lucru este foarte bun pentru starea inimii. Au fost efectuate cercetări și studii, iar vinul roșu conține antioxidanți numiți flavonoizi și resveratrol, despre care se știe că au efecte uimitoare asupra inimii umane. Acești antioxidanți reglează circulația corectă a sângelui, reducând astfel tensiunea arterială anormală și blocarea arterei. Antioxidanții elimină, de asemenea, colesterolul rău care poate provoca cheaguri de sânge și leziuni ale vaselor de sânge.

Reglează greutatea
După cum s-a menționat mai sus, vinul roșu are un nivel ridicat de antioxidanți, care sunt foarte benefici pentru sănătatea umană. Antioxidantul pe care vinul roșu îl conține, în special resveratrolul, are capacitatea de a reduce LDL sau colesterolul lipoproteic cu densitate scăzută, care nu este bun pentru organism. Acest colesterol LDL este cauza principală a diabetului zaharat și creșterea în greutate care poate duce la obezitate. Consumat ocazional, vinul poate construi un mecanism de protecție și de auto-apărare în sistemul dvs. care luptă împotriva grăsimilor nedorite și a colesterolului.

Reduce riscurile de cancer
Vinul roșu are și proprietăți antiinflamatorii numite flavanoide. Flavonoidele sunt capabile să stimuleze azotul și oxigenul reactiv care stimulează mecanismele anti-inflamatorii. Organismul va putea să-și stabilească propria apărare împotriva posibilităților diferitelor tipuri de cancer.

Șanse mai mici de infecție
Studiile și cercetările au demonstrat că flavonoidele și resveratrolul afectează mecanismul antibacterian al organismului. Are capacitatea de a elimina virusul pe care diferitele sisteme ale corpului uman le inhibă. Acest lucru va reduce, prin urmare, șansele de infecții și tulburări și afecțiuni asociate. Acești antioxidanți protejează sistemele organismului de ciuperci și substanțe nedorite.

Tratamentul depresiei
În afară de beneficiile fiziologice asupra sănătății consumului moderat de vin roșu, se știe, de asemenea, reducerea șanselor de depresie. Chiar dacă nu există încă dovezi clare și substanțiale că consumul de vin rosu poate reduce riscul de depresie, anumite universități au efectuat cercetări despre acest subiect și au concluzionat că cei care beau aproximativ șapte pahare de vin roșu pe săptămână sunt cel mai probabil neexpuși la depresie.

Previne îmbătrânirea
Proprietățile anti-îmbătrânire ale vinului roșu sunt discutate de ani de zile. Vinul roșu are procianidine care mențin vasele sanguine sănătoase. În comparație cu alte vinuri, vinul roșu are cel mai înalt nivel de conținut de procianidine, care vă asigură buna funcționare a sistemului și aspectul tânărului dumneavoastră.

loading...

Add comment