Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

6 sfaturi pentru a pierde rapid în greutate, chiar dacă ești o persoană mai puțin activă

Cât de des începem prin a spune că vom continua o dietă „luni viitoare” sau chiar înainte de un eveniment important? Și renunțăm întotdeauna la idee, deoarece nu suntem pregătiți să depunem eforturi mari. Dar pașii noștri nu sunt atât de mari încât par imposibili: credem că vă puteți atinge obiectivul cu pași mici, dar eficienți. Deci, cum putem pierde în greutate urmând câteva reguli simple și schimbându-ne viața puțin câte puțin? Să aflăm!

1.Activitate neobservabilă


Principala regulă de slăbire este simplă: trebuie să arzi mai multe calorii decât consumi. Exercițiile fizice ne pot ajuta foarte mult, dar adesea decidem să rămânem acasă pentru că suntem leneși. Fii activ în timpul zilei și între sarcinile de zi cu zi.

Antrenorii de fitness ne recomandă să fim activi după fiecare masă: îmbunătățește procesul digestiv și arde excesul de calorii. Nu vă așezați imediat după prânz și nu vă culcați după cină. Faceți o plimbare de 10 minute și, după 20-30 de minute, puteți face câteva exerciții.

2.Adăugați condimente în mâncare.


Unele condimente au un impact pozitiv asupra metabolismului nostru. Scorțișoara, curcuma, ardeiul roșu și ghimbirul sunt cele mai populare.Dacă reduceți cantitatea de sare pe care o consumați și adăugați niște condimente în dieta dvs., vă puteți stimula metabolismul. Mai mult, condimentele au alte caracteristici utile:

Scorțișoară scade glicemia.
Ghimbirul îmbunătățește pielea și are o mare influență asupra digestiei noastre.
Ardeiul roșu îmbunătățește activitatea vaselor de sânge și reduce retenția de apă.
Curcuma reduce inflamația și îmbunătățește activitatea vezicii biliare.

3.Bea apă rece.


Se spune că gustul apei depinde de temperatura acesteia. Este adevărat: majorității oamenilor nu le place să bea apă caldă, dar le-ar plăcea să o bea cu gheață. Dacă nu există contraindicații, beți apă rece. Îți va face corpul să ardă mai multe calorii pentru a-l încălzi pentru o absorbție mai bună. Există chiar și așa-numita „dietă cu gheață” care vă sugerează să mâncați alimente reci, astfel încât corpul dumneavoastră să fie încălzit și să cheltuiască mai multe calorii.

4.Reduceți cantitatea de calorii cu ajutorul merelor.


Merele, în special cele acre, stimulează producția de acid gastric și cresc apetitul. Dar au un efect incredibil: dacă mănânci un măr cu 15 minute înainte de mese, cantitatea totală de calorii pe zi se reduce cu 150-200 calorii.

Unii nutriționiști spun că mâncăm mai puțin, deoarece stomacul este deja parțial plin, alții spun că este vorba de cantitatea mare de fibre care accelerează metabolismul.

5.Mănâncă vitamine care îți stimulează metabolismul.


De ce crezi că este mai ușor să slăbești vara? Se întâmplă pentru că vara, corpul nostru este îmbogățit cu vitamina D care ne accelerează metabolismul. Dacă este ploios, includeți vitamina D în dieta dvs. consumând mai mult pește, unt, ficat de cod și ouă.

6.Mirosuri care ne ajută să slăbim.


Unele mirosuri au un impact asupra apetitului nostru. Există chiar mai multe studii care demonstrează că această teorie funcționează. Aceste studii au dovedit că oamenii care obișnuiau să adulmece mirosurile de mentă, măr, banană și grapefruit doreau să mănânce mai puțin.

Mai mult, unele mirosuri florale ne influențează și apetitul. Acestea includ mirosuri de lavandă, trandafir și iasomie. Se spune că ne pot controla pofta de mâncare și ne pot face să ne simțim fericiți și calmi.

loading...

Add comment