Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Darul cerului” sau rostopasca, remediu pentru o mulțime de afecţiuni. Vindecă hepatita şi cancerul

Rostopasca, cunoscută și sub denumirea populară de iarbă de negi sau negelariță, este o plantă erbacee ușor de recunoscut după latexul de culoare galbenă care în contact cu aerul se brunifică. Frunzele sunt simple, alterne, nestipelate.Rostopasca este recomandată ca remediu a peste 150 de afecțiuni, de la dermatoze la cancer sau chiar infecții virale.Preparatele pe bază de rostopască au efecte vasodilatatoare, antispastice, analgezice şi stimulează secreţiile digestive.Iată în continuare câteva beneficii a acestei plante pentru sănătatea noastră.

1.Rostopasca are multi antioxidanti puternici.
Cercetătorii de la Universitatea Comenius au concluzionat că extractul de rostopască mai mare conține alcaloizi izochinolinei și componentele flavonoidelor care pot juca un rol semnificativ în prevenirea cancerului prin activitatea sa antioxidantă.

2.Rostopasca poate ajuta la lupta impotriva cancerului.
Aceeași echipă de cercetare de la Universitatea Comenius a sugerat că rostopasca a demonstrat activitate antiproliferativă, adică luptă împotriva creșterii celulelor canceroase prin apoptoza în celulele leucemice.

3.Rostopasca ar putea ajuta la cresterea productiei biliare.
Creșterea producției de bile a fost demonstrată pentru a ajuta procesele digestive ale organismului să funcționeze mai eficient, în special prin ruperea grăsimilor și asistarea eliminării toxinelor.

4.Rostopasca poate ajuta la iritația intestinală.
Planta a găsit efecte protectoare împotriva anumitor tipuri de colită ulcerativă. Acesta ar putea fi un tratament alternativ al inflamației intestinale.

5.Rostopasca poseda proprietati antimicrobiene.
Un studiu de la Scoala de Stomatologie de la Universitatea de Medicina din China a sugerat ca rostopasca are o activitate semnificativa impotriva organismelor dăunătoare cum ar fi Streptococcus.

6.Luptă împotriva negilor și a procesului de cicatrizare a unor boli de piele.
Rostopasca conține un latex distinctiv care conține, de asemenea, enzime și chelidostatin fitocistin, un inhibitor de protează cisteină. Acești compuși împreună ar putea explica modul în care utilizarea locală a plantei poate lupta împotriva negi și molari.

7.Herpesul bucal și herpesul genital – se combat eficient, atât intern, cât și extern, cu ajutorul tincturii de rostopască.Efectele sunt rapide și de durată.

Poate fi administrat atât sub formă de pulbere, tinctură sau infuzie.Însă nu uitați înainte de a vă trata cu această plantă minune, să cereți sfatul medicului dvs.

loading...

Add comment