Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
ROMANIA

Românii sunt dubli campioni europeni la tenis de masă! Tricolorele au terminat pe primul loc după victoria din finală împotriva Germaniei.

Lotul feminin al României a cucerit sâmbătă medaliile de aur la Jocurile Europene 2023 de la Cracovia Malopolska, după ce a învins Germania, scor 3-2, în finala probei feminine de tenis de masă.Victoria româncelor în finala împotriva Germaniei cu scorul de 3-2 demonstrează spiritul competitiv, determinarea și abilitățile lor remarcabile în acest sport. Este un moment de mândrie pentru România și un motiv de inspirație pentru toți cei pasionați de tenisul de masă din țară.

Bernadette Szocs , Adina Diaconu, Andreea Dragoman au adus a șasea medalie de aur delegației tricolore.

Performanțele sportive la nivel european consolidează reputația țării voastre în lumea sportului și aduc recunoaștere internațională României. Aceste succese ajută, de asemenea, la popularizarea tenisului de masă în rândul tinerilor și îi încurajează să își urmeze pasiunea și să devină sportivi de performanță.

Felicitări României pentru această realizare impresionantă în tenis de masă! Obținerea titlului de campioni europeni la tenis de masă este o dovadă a calității și talentului sportivilor români și a muncii lor asidue în pregătirea pentru această competiție.

Pentru delegaţia tricoloră este a 15-a medalie la Jocurile Europene Cracovia Maalopolska.

Sursa foto: prosport.ro

loading...

Add comment